MHP seçim bildirgesini açıkladı. İşte MHP'nin seçim vaatleri

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
53.706
203.002
52
MHP, 1 Kasım seçim bildirgesini bugün Ankara Arena'da açıkladı.

"Ülkenin geleceği MHP" ve "ülkenin geleceği için oy ver" sloganlarını kullanacak olan MHP, 1 Kasım seçimleri için 7 Haziran seçimlerindeki vaatlerini büyük ölçüde koruyor. MHP'nin seçim bildirgesini Genel Başkan Devlet Bahçeli açıkladı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Gelenekten geleceğe bir köprü kurmak bunu da emniyete almak durumundayız. Yolumuzda kararlı şekilde yürümeli, ülkenin geleceği için çalışmalıyız. Unutmayalım ki, geçmiş geleceği gözyaşıyla sular. Gün, ülkenin geleceğine sahip çıkmak günüdür.


AKP, Türkiye’ye rest çekmiş, Erdoğan tuzak kurmuştur. Türkiye, 5 ay sonra ikinci kez seçime gidecektir.

Beyannamemiz bir gelecek projesi, bir gelecek tasarımıdır. Mağdura, mazluma, mahsun bakışlara umut vardır. Sosyal ve siyasi krizlere çare vardır. Türkiye’nin geleceği güvenceye bağlanmıştır. Gelecek Türkiye’nindir. Gelecek MHP’nin omuzlarında parlayacaktır. Son 13 yıl heba ve israf edilmiş görülebilir.

Huzurlarınızda kararlı bir şekilde haykırıyorum. Türkiye’nin geleceğinde AKP çıkarı ve soygunu yoktur. Recep Tayyip Erdoğan gelecekte söz ve pay sahibi olamayacaktır. Erdoğan karanlık bir devrin günah yuvasındır. Davutoğlu da aciz ve yardıma ihtiyacı olan bir şahsiyettir. Bu ikili kalkmış millilikten bahsediyor. Tıpkı iblisin sevaptan bahsetmesi gibi. Sanıyorlar ki milli demekle milli olunur. Yok öyle yağma. Millik araba kutularına, para kasalarına ahlakını rehin bırakmışların harcı değildir.

Düne kadar her türlü milliyetciliği ayaklar altına alıyorum diyen bu potçu değil miydi? Bunların yatacağı yer, sığınacağı delik yoktur. Bunların milli vicdanlarda affı da mümkün değildir.


Bugün millilik diyenler dün milliyetçilere en ağır küfürlerle hakaret ediyorlardı. MHP bunlara göre tehdit ve engeldi.

Biz olmasaydık AKP, Türkiye’nin fişini çoktan çekmişti. Biz olmasaydık, Türkiye’nin kaydı tarihten düşülecekti. Hep aramıza nifak sokmaya çalıştılar. Dün başaramadılar, Allah’ın izniyle gelecekte de asla başarayamacaklardır.

13 yıldır rüşevetçiler iktidardadır, yankesiciler saltanat sürmektedir. Türkiye Cumhuriyeti bir fethet devri yaşamaktadır.

20 Temmuz’dan beri olan terör saldırıları
grey.gif
korkunç boyuttadır. AKP, PKK’yı diriltmiş adeta eline silah vermiştir.


Terörün akrep gibi kaşıyanları da sokacağını söylemiştim. Meclis açılışında MHP sıralarına ‘Rahatsız mı oldun’ demiştir. Biz Erdoğan’ın sözlerinden rahatsızız, buna da devam edecektir. Akrebi ayağımızla ezeceğimiz gibi sahiplerinden mutlaka hesap soracağız.

AKP, PKK cephanelik vermiştir. AKP, hatta PKK’yı iktidara taşımıştır. Bunlar vatana ihanetten topluca yargılanacaklardır. Erdoğan ve Davutoğlu, askeri kışlaya, polisi karakola zorlaya zorlaya çekmiş, PKK’ya buyur etmiştir. Her şehit kanının vebali Erdoğan’ın üzerindedir. Terör olaylarının niçin arttığı henüz yanıtı bulunamamış bir sorudur.

‘400 vekil verilse böyle olmayacaktı’ demiştir. Gizli bir itirafname gibidir. 400 vekil kazansa PKK saldırmayacaktır. Erdoğan’ın kastı budur. Saray’ı bunların başına yıkarız. O zaman el mi yaman bey mi yaman herkes görecektir. Erdoğan’ın PKK’yla anlaştığı bellidir. Erdoğan, Oslo’da İmralı canisinin serbest kalma güvencesi sunmuştur. Erdoğan, PKK’ya aziz vatanı peşkeş çekmiştir.

İmralı canisiyle mektuplaştın mı? Şahsen temas kurdun mu? Kandil’dekilere kriptolu telefon gönderdin mi? Bülent Arınç’a suikast iddiasıyla girilen kozmik odadaki bilgiler kimin elinde? KCK’nın kurulmasında katkın var mı? Fedarasyon ümidi verdin mi?

AKP, PKK'sız, PKK, AKP'siz bir hiçtir. AKP, PKK'nın hayat iksiridir.

1646204903716.jpg


AKP'ye oy veren vatandaşlarım başta olmak üzere vatandaşlarıma sesleniyorum, zalimleri tahttan indirmek için ülkenin geleceğine oy verelim. Gelecek MHP'dir, MHP ise gelecektir. MHP iktidara hazırdır.

Teröristlerin silahı alınmadan yalvararak bu iş çözülmez dedik, haklı çıktık. PKK silah bırakmaz, betona gömmez dedik, haklı çıktık. Çözüm, çözülmedir. Terörle Kürt kardeşlerimizi ilişkilendirmeyin felaket olur dedik, haklı çıktık. Saldırılarla sizi masaya oturturlar dedik, haklı çıktık. İdamı kaldırmayın, cezaları hafifletmeyin dedik, haklı çıktık.

AKP’yle geçecek her an PKK’ya ödüldür. Karanlığı fark etmek için ampülleri söndürmek yeterli olacaktır.

KOALİSYON SUÇLAMALARINA YANIT

Bizim koalisyon kurmadığımız söylediler. Bizim her şeye hayır dediğimizi öne sürdüler. Biz iktidardan kaçmadık, kaçmayız. Biz dedik AKP ile HDP, AKP ile CHP, olmadı AKP-CHP-HDP iktidar kursun dedik.

MHP'nin amacı tek başına iktidardır. Eğer algı operasyonlarıyla, anket oyunlarıyla, ahlaki olmayan yöntemlerle 1 Kasım seçimlerinin üzerine ambargo koymaya çalışanların arzuladıkları gibi bir sonuç alınırsa, yani genel olarak medyada servis edildiği üzere 1 Kasım'ın aşağı yukarı 7 Haziran'ın tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın.

'HDP DIŞINDA HER PARTİYLE İKTİDARA HAZIRIZ'

Böyle bir durum karşısında MHP, PKK uzantısı HDP'nin dışındaki her parti ile 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla iktidar kurmaya ve iktidar olmaya hazırdır. Bunu da şimdiden ilan etmektedir. Türkiye'nin üst üste 1 Kasımlar yaşamaması için biz sorumluluğa varız.

1 Kasım seçim neticesinin kriz ve kaosa davetiye çıkarmaması için 4 ilkemizi kabul eden HDP dışındaki her partiyle diğer bir seçenek olarak seçim beyannamelerini bir hükümet protokolüne dönüştürmeye peşinen hazırız. Bunu da muhataplarımıza bildiriyoruz.

Toplumun genelinde israfı önleyecek tedbirler alacağız. Yatırım projelerine indirim vereceğiz. Her aileden bir kişiye iş vereceğiz. İş bulana kadar 700 lira vereceğiz.

Muhtaç ailelere hilal kart vereceğiz. Emeklilerin banka promosyonu alabilimesinin önünü açacağız. Emekli aylığındaki eşitsizliği gideceğiz. Mazotu 1 lira 75 kuruştan vereceğiz. Asgari ücreti bin 400 TL’ye çıkaracağız.

40 bini şubat ayında olmak üzere 120 bin öğretmen açıklayacağız. Kadınların iş gücüne katılım oranını yükselteceğiz. Elektrikte kayıp kaçak bedelini vatandaşlarımızdan almayacağız.

Gazilere 3600 günde emeklilik hakkı getireceğiz. Şehit yetimlerinin tamamına iş hakkı vereceğiz. Geçici işçileri kadroya alacağız. Cemevlerine devlet yardımı yapacağız.

MHP'nin hedefi tek başına iktidardır. 1 Kasım Türkiye'nin geleceğini belirleyecektir. Barış ve huzur için ülkenin geleceğine oy verin. Ülkenizin geleceğine sahip çıkın, oy verin.

İŞTE MHP’NİN SEÇİM VAATLERİ: MAZOT 1 LİRA 75 KURUŞ OLCAK

MHP'nin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri için hazırladığı seçim bildirgesinde, mazotun 1 lira 75 kuruş yapılması, evlenecek gençlere 10 bin TL faizsiz kredi, evi olmayan ailelere aylık 250 TL kira yardımı gibi vaatler yer alıyor.

MHP 1 Kasım milletvekili genel seçimleri için hazırladığı seçim bildirgesini açıklıyor. Bildirgenin açıklandığı Ankara Arena Spor Salonu'nda büyük pankartlara yazılan ve öne çıkan vaatler arasında mazotun 1 lira 75 kuruş yapılması, evlenecek gençlere 10 bin TL faizsiz kredi, evi olmayan ailelere aylık 250 TL kira yardımı gibi unsurlar yer alıyor.

MHP'nin en dikkat çeken vaadi ise, işsizlikle mücadelede her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacağına ilişkin oldu.

MHP'nin başlıca vaadleri ise şöyle:

-En öne çıkan vaatlerden biri ise "üniversitesi sınavının kaldırılması".

-Beyannamede, emeklilere yılda iki defa 1400 TL "emekli destek ödeneği" verilmesi de yer alıyor.

- MHP'nin beyannamesinde, askerlik görevini yapan erlere ilişkin ayrı bir madde yer aldı. Buna göre, askerlik sırasında erlerin sigortalanması, primini de devletin ödemesi vaadi yer aldı. MHP, askerlik dönüşünde de gençlere iş kurmaları ya da borçlarını ödeyebilmeleri için kredi verilmesini de vaadetti.

MHP yönetimi de CHP gibi şehitlere saygı çerçevesinde seçim bildirgesi tanıtım toplantısında seçim müziği çalınmaması kararı aldı.

MHP’DEN BİLDİRGE AÇIKLANMASINDAN ÖNCE “TERÖR SORUNU” AĞIRLIKLI SİNEVİZYON GÖSTERİMİ

MHP 1 Kasım seçim bildirgesi açıklanmadan önce ağırlıklı olarak çözüm süreci, mülteci sorunu ve ekonomik faaliyetlerin eleştirildiği bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

MHP'nin, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri için hazırladığı seçim bildirgesini açıklamasına dakikalar kala sinevizyon gösterisi yapıldı. Yapılan sunumda, çözüm süreci, PKK, mülteci sorunu ve ekonomik faaliyetlerin eleştirildiği görüldü.

Sinevizyon gösteriminin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşması başladı.


http://www.mynet.com/haber/politika...acikladi-iste-mhpnin-secim-vaatleri-2117360-1
 
Tüm detayları dinlemek isteyen videoyu da seyredebilir, bende henüz izleyemedim ama çok makul, Kullanılacak kaynakların çok akla yatkın ve vaadlerin yapılamayacak kadar uçlarda olmadığı söyleniyor, MHP ilk defa bu seçimlerde çok başka, çok yerinde vaadlerle bende Varım diyor deniyor.
 
Ana başlıklar benim için şuan Türkiye'nin en büyük sorunları.
Mülteci sorunu ve terör sorununu birileri çözmeli artık.Ama nasıl ? Videoyu izleyemedim.
Üniversite Sınavı'nın kaldırılması da olmalı.Ama o da nasıl çözülecek?
Eğer aklıma yatarsa MHP ye oy verebilirim.
 
Ana başlıklar benim için şuan Türkiye'nin en büyük sorunları.
Mülteci sorunu ve terör sorununu birileri çözmeli artık.Ama nasıl ? Videoyu izleyemedim.
Üniversite Sınavı'nın kaldırılması da olmalı.Ama o da nasıl çözülecek?
Eğer aklıma yatarsa MHP ye oy verebilirim.
Hala vakit bulup seyredemedim ama denilene göre atacağı her adım için kaynak göstermiş, örneğin emekli maaşları vs için, çok makul ve olabilir kaynaklar göstermiş, bu sefer MHP çok başka geliyor deniyor.
Konuşması çok güzelmiş, dinleyenlerin yalancısıyım:)
Ben MHP'nin şimdiye kadar çıkıpta böyle bir seçim beyannamesi sunduğunu hatırlamıyorum, 1 saat sürmüş konuşma ve su gibi akıcı ve hiç teklemeden konuştuğu söyleniyor.

Ben Bahçeli'yi seviyorum, aklıma yatacak mı bilmiyorum ama dinlemek istiyorum konuşmasını.
 
Hala vakit bulup seyredemedim ama denilene göre atacağı her adım için kaynak göstermiş, örneğin emekli maaşları vs için, çok makul ve olabilir kaynaklar göstermiş, bu sefer MHP çok başka geliyor deniyor.
Konuşması çok güzelmiş, dinleyenlerin yalancısıyım:)
Ben MHP'nin şimdiye kadar çıkıpta böyle bir seçim beyannamesi sunduğunu hatırlamıyorum, 1 saat sürmüş konuşma ve su gibi akıcı ve hiç teklemeden konuştuğu söyleniyor.

Ben Bahçeli'yi seviyorum, aklıma yatacak mı bilmiyorum ama dinlemek istiyorum konuşmasını.
Kuru kuru sevmek yetmez..:KK66:
 
X