Bu bölümün kuralları böyle, bu şekilde uygulamak zorundayız çünkü X bir kişi de gelir b gazetesinin başlığını, birkaç YouTube linki koyar, olayı kendi penceresinden yorumlar, ki bunu yapanlar olduğu için kural koyduk bölüme.
Hiç şaşırmadımAaa onlar çıktı bile :)) Diyorlar ki; burada amaç sadece ENSAR VAKFI'nı karalamak!!!!11!!!1!
Oysa ki komisyon teklifi tüm olayı incelemeyi içeriyordu. Hem de 4 partinin de katılımı ile.
:) anlayışınız için teşekkür ederim. Tam özgün derken burada sadece haber paylaşımı yapıyoruz, aman kendi özgün haberinizi yapmaya kalkmayınHaklısınız, üşenmeyip başlığı düzenlemeliydim. Neyse bu seferlik uğraştırdım sizi, bir dahakine tam özgün olacak :)
Bence yapsak iyi olur. Sence de bende tam bir acar muhabir havası yok mu?:) anlayışınız için teşekkür ederim. Tam özgün derken burada sadece haber paylaşımı yapıyoruz, aman kendi özgün haberinizi yapmaya kalkmayın
Sen şimdi Sephoraa derken kendin gitmeyesin konu dışıdan
Heh yani.AKPnin bu konuyu konuşmak istememe sebebi olarak çocukların psikolojisini bahane göstermeleri, o çocuklar ne siyasi be medya malzemesi şeklindeki demogojileri akıl tutulması. Yaw arkadaş çocukları meclise alıp soru mu sorcaklar, toplum içerisine çıkarıp olayı mı anlatın dicekler ne alaka. Genel olarak tedbir alma amaçlı konuşma bu. Çocukların faydasına olacak olan, hatta geç kalınmış bir konuşmanın bu çocukların psikolojisi ile ilgisi ne apla, sümen altı edip 3 maymunu oynayınca o çocuklar atlatacak mı bunu? Mutlumu olacaklar biz susunca yada siz mecliste bunu konuşunca vayyy mecliste konumuz geçmiş lanet olsun psikolojim çöktü mü dicekler. El insaf ya el insaf, çocuk onlar, biraz vicdan, çıkarlarınızı arka plana atın bi kez, hiç olmazsa bu kez.
:) anlayışınız için teşekkür ederim. Tam özgün derken burada sadece haber paylaşımı yapıyoruz, aman kendi özgün haberinizi yapmaya kalkmayın
Komisyon kurulması için bütün partiler anlaşmış galiba.yani niye bukadar tantana yaptılar, baştan kabul etselerdi, böyle bir durumda da birlikte hareket edemiyeceklerse zaten...
Tabiki, başlatmasınlar vakfından. Çok sinir oldum,düşündükçe o küçücük çocukları... Ne desem hafif kalır.Net olmamakla birlikte içinde hiç bir şekilde Ensar Vakfı'nın olmadığı bir önerge olduğu söyleniyor. Valla ben umutla yanılmalarını diliyorum, inşallah hepsi vicdana gelmiştir de önerge sunulur. Meclis böyle bir olayı da araştıramayacaksa neyi araştıracak.
Ne vakifmis ama. Bir ara gülen cemaatini de yerlere göklere sığdıramıyor lardı. Hatirlatmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?