• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mi mi mi hangisi ya ne zor surecmis

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Vallahi su tercih donemi sinava girmekten daha zormus hangi bolumu soylesem is yokmus ve ilgimi cekende yok oyle dogru duzgun, danisman hocalarimda saolsun netten yaziyorum sorularimi soruyorum cevap yok...
sizce istanbul marmara gibi guzel bir universitede halkla iliskilermi sosyoloji mi sosyal hizmetlermi
Yoksa pek adi olmayan ve guzelde olmayan bi ozelde psikoloji mi ?
Ben hep psikoloji istemistim ama tutmuyo ,ozellerde bu kötü okullarda sanisimi deniycem ama benim icin unv de cok onemli karar veremiyorum
Yeni medya, gorsel iletisim tasarimi bunlari da bana öneriyolar ama hic bilemiyorum yeni acilmis bolumler
Lutfen bir yardimci olun

Son düzenleme:
belirttiğin bölümlerden anladığım kadarıyla sözelci veya eşit ağırlıkçısın. Psikoloji hayalin olabilir, hayaline de saygım sonsuz ancak Türkiye'de yaşadığımızı unutmamanı öneririm. Mezun olduktan sonra iş bulman para kazanman sorun olmamalı, öyle bir bölüm seçmelisin. Bu durumda yazdığın bölümler içinde halkla ilişkiler, grafik daha makul göründü bana, en azından ben olsam hayalimi hobi olarak sürdürür lisans eğitimi için para edecek bir bölüm yazardım. Şimdiden hakkında hayırlısı olmasını dilerim.

karar senin ama bence yeni medya yada görsel iletişim tasarımı gibi bölümleri göz ardı etmemeni öneriririm :40:
önü açık ve güzel bölümler iş imkanı da var
pek adı olmayan üniler iş hayatında çok da önemsenmiyor açıkçası
yani bi İstanbul üni Marmara üni demek var bide pek adı olmayan özel üni demek var
bence İstanbul yada Marmara üni gibi adı olan ünileri tercih et
iş hayatına da avantajlı başlarsın :34:

Back
X