Erkek İnfertilitesi MİCROCERAHİ İLE VARİKOSEL AMELİYATI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Henüz olmadık şubat başı olabiliriz. Bizde hız ve morfoloji sorunu vardı 1 kez devlet hastanesinde ameliyat olduk başarılı olmadı şimdi başka bir doktor bulduk değerlerimizde değişiklik olmadığı ve varikosel devam ettiği için tekrar ameliyat olcaz. İnşallah bu kez sonuç alırız.
Siz hic denedinizmi tüp bebek

Bize Dr Tuncay Taşı önermişlerdi 2 arkadaşım da ameliyatlık bir problem olabilir diye randevu alacağız sanırım İstanbul Cerrahi de şuan

Selam hanımlar eşiniz microcehahi ilevarijosel ameliyatı olanlar nerde oldunuz?fiyat nedir?iyileşem sonrası gebelik olanlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşşekürler
Canım ben Marmara üni eğitim araştırmada oldum ama pek işe yaramadı gibi. Ben sana Dr Levent türkü öneririm en azından muayene olsun fiyat 200dü en son ameliyat ne kadar olur bilmiyorum. Rabbim şifa versin. Yeni cvp yazabildim k. Bakma.

Selam hanımlar eşiniz microcehahi ilevarijosel ameliyatı olanlar nerde oldunuz?fiyat nedir?iyileşem sonrası gebelik olanlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşşekürler
merhaba. Ameliyat fiyatı 5.500 . Ama tabi merkezden merkeze değişir. Ama biz faydasını göremedik

Kizlar ne durumdasiniz benim eşimde ameliyat olalı 7 ay oldu morfoloji kruger e göre yüzde 5...ameliyat öncesi Hızda morfoloji de sıfırdı. .baş anomalisi yuzde 88..

Kizlar ne durumdasiniz benim eşimde ameliyat olalı 7 ay oldu morfoloji kruger e göre yüzde 5...ameliyat öncesi Hızda morfoloji de sıfırdı. .baş anomalisi yuzde 88..
Hız artmadımı peki bizim degerler düşüste 3 ay yeni bitti 6. Ayda test yapacagız yeniden

Hız artmadımı peki bizim degerler düşüste 3 ay yeni bitti 6. Ayda test yapacagız yeniden
Canim hız sıfırdan yüzde 55 e çıktı ..baş anomalisi yüksek bizde 88..onun dusmesi lazım umarım oda düşer. Sayı hız arttı bizde 7ay oldu ameliyat olalı.

Bizde Sayi 95 milyon hız yüzde 55 morfoloji yuzde 5 ama ameliyat öncesi sıfırdı sayı hariç sayı 40 milyon du...ama gebelik yok ..7 .ayındayix ameliyatın belji olur ilerleyen aylarda.bilmiyorum .

Marfoloji 1 di bizde varikoselde 1 dereceydi 3 ay esim ilac kullandi tamam artik tup bebek yapabilirsiniz dediler yaotirdik yumurtalar döllenmeyince buseferde varikosel ameliyati olması gerek dediler bende simdi doktor arastırıyorum
Merhaba, ameliyat oldunuz mu acaba , olduysaniz nasil gecti hangi hastane vs. Anlatabilirmisiniz , tavsiyelerini ogrenmek isterim mumkunse

Merhaba, ameliyat oldunuz mu acaba , olduysaniz nasil gecti hangi hastane vs. Anlatabilirmisiniz , tavsiyelerini ogrenmek isterim mumkunse
Evet eşim ameliyat oldu bahceci tup bebek merkezinde 7000 tl oldu. ilk tup denemesinde dollenme olmamaisti ameliyatdan sonraki denememizde döllenme oldu

Evet eşim ameliyat oldu bahceci tup bebek merkezinde 7000 tl oldu. ilk tup denemesinde dollenme olmamaisti ameliyatdan sonraki denememizde döllenme oldu
Merhaba benimde eşimden kaynaklı varikosel ameliyatı oldu geçen sene bu ay tup bebek denedik sanırım tutmadı çünkü hiç bisey hissetmiyorum tuttuğuna dair ..
Morfoloji ve şayi sıkıntımızda var..
Siz tup bebekle mı hamile kaldınız

Merhaba benimde eşimden kaynaklı varikosel ameliyatı oldu geçen sene bu ay tup bebek denedik sanırım tutmadı çünkü hiç bisey hissetmiyorum tuttuğuna dair ..
Morfoloji ve şayi sıkıntımızda var..
Siz tup bebekle mı hamile kaldınız
Canim ben ikidefa tüp denedim olmadı bu ay kendiliğinden hamile kaldım moralini bozma belirti hissetmeyenlerde oluyor olumlu düşün

Canim ben ikidefa tüp denedim olmadı bu ay kendiliğinden hamile kaldım moralini bozma belirti hissetmeyenlerde oluyor olumlu düşün
Peki şayi ve morfoloji sorununuz mu vardı herhangi bir şey kullandınız mı bu ayda
Çok şükür çok sevindim keşke bende öyle olabilsem 6 senedir hiç hamile kalmadım

Peki şayi ve morfoloji sorununuz mu vardı herhangi bir şey kullandınız mı bu ayda
Çok şükür çok sevindim keşke bende öyle olabilsem 6 senedir hiç hamile kalmadım
Canim valla kullanmadigimiz birsey kalmadi bende 3 yildir ugrasiyorum ocakta tup yapacaktik sonra vazgectik ve ben pes ettim artik bosladim ozaman oldu esimun degerleri morfoloji 1 ile 2 arasi degisiyordu testlerde

Back
X