Aile Planlaması Microgyn ertesi gün yerine geçer mi acil yardım eder misiniz

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Edmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
42
19
3
24
Korunmasız ilişkiden sonra ertesi gün hapı yerine microgyn içsem korur mu bilen var mı acaba? Bir seferinde doktorum ilişkiden sonra iki tane ertesi gün de dört tane içersem aynı etkiyi göstereceğini söyledi ama emin olamadım

normalde d.k. hapı kullanıyo muydun?
o kadar çok hapı niçin alasın ki?
ertesi gün hapı da berbat bir hap hormonları reglini her şeyi kötü etkiliyo ama gidip ertesi gün hapı alman daha mantıklı

normalde d.k. hapı kullanıyo muydun?
o kadar çok hapı niçin alasın ki?
ertesi gün hapı da berbat bir hap hormonları reglini her şeyi kötü etkiliyo ama gidip ertesi gün hapı alman daha mantıklı
Yok normalde d.K almıyorum ertesi gün için de şu an param yok evde de d.K hapı tek var

Yok normalde d.K almıyorum ertesi gün için de şu an param yok evde de d.K hapı tek var
eşine ya da sevgiline, partnerine yani işte neyse, ona söylesen almaz mı?
bir seferde o kadar hap almak bana mantıklı gelmedi ya ondan öyle söyledim
sana bunu söyleyen doktoruna ulaşamaz mısın?

Evliyim şu anlık çocuk düşünmüyoruz daha doğrusu düşünmüyorduk eşim son zamanlarda istemeye başlamıştı normalde geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk dün beni kandırdı ve korunmadı yani hap almaz bana bilerek yaptı

bilemedim ya, doktorunu ara bence

ne yaptin merak ettim ictinizmi d k hapini yoksa uzerinden gecmis bayaga ama icince regl oldunmu ictiyseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…