Microgynon doğum kontrol hapı

hersey_dua_ile

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
886
1.237
113
Kızlar hemen cevap alabilmek için konuyu buraya açıyorum ama umarım kapatılmaz konum
Doğum kontrol hapi olan microgynon kullanmaya başlıycam. Bugun adet oldum ama, hangisinden basliycam. Yani ilacı ok yönünde iciniz yaziyor. Yönü bu kadar önemli de nereden başladığı degil mi acaba? 3 tane çarşamba var. Hangisinden baslasam

Eklentiler

• 20201014_171005.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 630
İstediğin bir çarşambadan başla kız ben öğle yapıyorum o önemli değil önemli olan saati saatine içmen
Hay Allah razi olsun :) ne bileyim internette cok aradım bulamadim. Birde burda kullanan biri mutlaka çıkar dedim. Cok sagol gercekten. Qlarisra kullanmistim onda direk sırası belliydi. Bunu boyle görünce şaşırdım

Hay Allah razi olsun :) ne bileyim internette cok aradım bulamadim. Birde burda kullanan biri mutlaka çıkar dedim. Cok sagol gercekten. Qlarisra kullanmistim onda direk sırası belliydi. Bunu boyle görünce şaşırdım
Yasmin içiyorum onunda sırası belli değil en üstteki sıradan başlarım hep zaten hepsini içeceksin ay sonunda o yüzden rahat ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…