Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam 13.haftamıza girdik bugun bi anda şiddetli mide agrısı yasadım ardından istifra ettim normal de bulantı istifra vs hiç yaşamadım bu durumu yaşayan varmı ne yiyip içtiniz
Mide ağrısı değil yanma yasanıyor normalde gebelikte. Belki de hormonlar sizi böyle etkiliyordur. Bir doktorunuza sorun isterseniz. Olmadı dahiliye-gastroenterolojiyle görüsürsünüz.
Kızlar selam 13.haftamıza girdik bugun bi anda şiddetli mide agrısı yasadım ardından istifra ettim normal de bulantı istifra vs hiç yaşamadım bu durumu yaşayan varmı ne yiyip içtiniz
Benim başından beri aşırı mide ağrım var sırf ağrıdan dolayı bulantı bile yokken kusuyorum sabahları özellikle çok zorluyor beni hala da devam ediyor. Gaviskon ve gasvin kullanıyorum biraz rahatlatıyor
10.hafatada bir kez oldu baska da olmadı. hatta korkup doktorumu aradım cünkü hiç olmamıştı daha önce.
doktorum da yediğin bir seyden olmus olabilir, eğer şiddetli kusmaya devam edersen acile git demişti. ama tek seferlik kusma önemli değil demişti. bir kere de yumurta yedikten sonra oldu bir daha yumurta yemedim. baska da olmadı