• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide balonu yaptıranlar yardım 😥

Rguler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
2
0
1
36
Merhaba,
Haftaya mide balonu taktırmayı düşünüyorum ama öncesi ve sonrası beni neyin beklediğini bilmiyorum bağırsak sorunum çok ciddi bir durumda olduğundan 1 ayda 10 kilo 3 yılda 35 kilo aldım ama nasıl aldım ben bile anlamadım herşey göz açıp kapayınca oldu 🤗 sizden bilgi beklemekteyim lütfeeeennnnnnnnnnn

Merhaba,
ben Haziran ayında Mide Balonu taktırdım 2.5 ayda 1,5 kilocuk verdim. hiç bir şekilde iştah kesmiyor, mide yanması ve sıkıntısı sürekli çekiyorum haftaya balonu çıkarttırıyorum.

Merhaba,
ben Haziran ayında Mide Balonu taktırdım 2.5 ayda 1,5 kilocuk verdim. hiç bir şekilde iştah kesmiyor, mide yanması ve sıkıntısı sürekli çekiyorum haftaya balonu çıkarttırıyorum.
Benim 2 haftam ve 7 kilo verdim bünyede kaynaklı sanırım ama ilk 1 hafta çok sıkıntılı yedı iştahım hiç yok 1 tabak bile yiyemiyorum ben aynı zamanda diyetisyen yardımı da alıyorum şuanlık memnun gibiyim

Benim 2 haftam ve 7 kilo verdim bünyede kaynaklı sanırım ama ilk 1 hafta çok sıkıntılı yedı iştahım hiç yok 1 tabak bile yiyemiyorum ben aynı zamanda diyetisyen yardımı da alıyorum şuanlık memnun gibiyim
Bende Pazartesi taktırcam şuan kac kilo verdin ?

Merhaba şu an durumunuz nasil? Ben de düşünüyorum ama emin olamiyorum. Kaç kilo fazlaniz vardı? Ben 30 kg kadar vermek istiyorum bu yöntemle mümkün mü?

Miğde balonumu taktırdım carşamba günü bu gün 3. Günüm ve bütün ağrı bulantı herşey geçti harika gidiyor bu gün biraz çorba içtim ve çay da içtim miğdem hiç bulanmadı çok şükür karnım hep tok 3 gün sabrederim değenler yaptırabilir bence ama en fazla 15 kilo verilir gibime geliyo

Miğde balonumu taktırdım carşamba günü bu gün 3. Günüm ve bütün ağrı bulantı herşey geçti harika gidiyor bu gün biraz çorba içtim ve çay da içtim miğdem hiç bulanmadı çok şükür karnım hep tok 3 gün sabrederim değenler yaptırabilir bence ama en fazla 15 kilo verilir gibime geliyo
[/QUOTE
merhaba kaç kilo gitti bide nerde taktırdınız

Merhaba kaç kilo. Verdiniz. Zorlandınız mı? Az yiyince doydunuz mu bir de iştahınız kesildi mi? Çok oldu galiba🤭

Back