Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara da KAMİL GÜLPINAR hocam yaptı ilk 4 gün olarak aktarayım hayattan soğuma pişmanlık fayda evresindeyim 93 kilo girdim suan 91 kiloyum neler yaşadığımı gün ve gün aktarmaya devam edicem size . 8. Binliraya oldum ben koru hastanesinde yaptı hocam tek kişilik odalarda tek gün hastane yatışından sonra taburcu oldumne kadar fiyati? kac kilo ile girdin ameliyata? neler yasadin?
Şaşırtıcı bir şekilde çok iyi hissediyorum suan ara ara zorluyor yine ama 3 kilo vermişim ilk önce şey bile düşündüm “ulan ben bu listedekileri yesem zaten zayıflarım “ ama balon olmasa bu kadar asla dayanamazdım hatta suan bu yazıyı yazmak yetine ya kokoreç gömüyor olurdum yada hamburger söylemek için yemek sepetine gitmiştim yok yok çok şükür hade bakalımama genelde memnunluk kramp asamasi bitip de kilo vermeye ciddi baslayinca basliyor. tabi disini sikip verebilirdin ama zor olan kismi ilk verilen kilolardan sonra devamini getirmek. umarim iyi olur daha da :)
Bende yaptırmayı düşünüyorum toplamda kaç kilo gitti şu an bide ağrışar ne kadar sürdüVallahi bir tık korkmuyor değilim aslında suan her şeyi yiyebiliyorum ama fazla değil bakalım ne olcak
Merhaba 8 kilo gitti yağ hepsi bende çok yavaş ilerliyor neden anlamadım diyet e çok uymuyorum o yüzden olabilirBende yaptırmayı düşünüyorum toplamda kaç kilo gitti şu an bide ağrışar ne kadar sürdü
Nerde yaptırdınız fiyat ne ödediniz acaba .? Bende yavaş ilerliyor bakalım suan var mo yok mu anlaşılmıyorBende yaptirdim sali günü. Kramplar gerçekten rahatsız ediciymis ozellikle geceleri. Ama hafifledi suan 3. Günündeyim.
Sizde güncel durum nedir?
Bende 1 hafta sürdü iğrenç 1 hafta geçirdim ama çok şükür suan her şeyi yiyebiliyorumBende yaptırmayı düşünüyorum toplamda kaç kilo gitti şu an bide ağrışar ne kadar sürdü
Merhaba pişman değilim ben spor yapan birisi değilim diyet de çok bana göre değil diyorsan yani benim gibiysen eğer kesinlikle düşünmeden yaptır sun çok iyiyim sadece yavaş kilo veriyorum çünkü sor yapmıyorum diyet de o yüzden ağır ilerliyorSon guncel hislerini de paylasir misin? Kac gun oldu? Totelde kac kilo verdin? Dogum sonrasi kiloma 2. Dogum kilolarim eklendi. Hizli bir motivasyon twknigi olarak tercih edwbilirim. Diyetler uzun ve beni caydiriyor
Nerde yaptırdınız fiyat ne ödediniz acaba .? Bende yavaş ilerliyor bakalım suan var mo yok mu anlaşılmıyor