Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide baypastımı yoksa kelepçe mi?
Yaptıranlar var mı?
Obez sınıfına giriyorum malesefObez değilseniz bence ikisi de değil.
Ama ikisinden biri illa olacaksa kelepçe daha mantıklı geldi.
merhaba tüp mide ameliyatı oldum. kelepçe hiç düşünme derim. by-pass mı yoksa tüp mide mi olmanız gerektiğine de siz karar veremiyorsunuz. doktorunuz yandaş hastalıklarınız olup olmadığına ve vki ye bakarak karar veriyor.Mide baypastımı yoksa kelepçe mi?
Yaptıranlar var mı?
Buna doktorunuz karar veriyorMide baypastımı yoksa kelepçe mi?
Yaptıranlar var mı?
Doktorunuzun adı nedir... bencede bu benim karar verebilecegim bişey değil hastalıklar+kilo+boy ++++ona göre karar verilirmerhaba tüp mide ameliyatı oldum. kelepçe hiç düşünme derim. by-pass mı yoksa tüp mide mi olmanız gerektiğine de siz karar veremiyorsunuz. doktorunuz yandaş hastalıklarınız olup olmadığına ve vki ye bakarak karar veriyor.
Artık kelepçe yasaklanmış. Allah rahmet eylesinKelepçeden yakınımız öldü. Kaç tane riskli hikaye dinledim, başka bir yol bulun onu yaptırmayın
Evet biliyorum doktor isimlerini merak ettim fikir olsun yol cizmemde diyeBir doktora danisin derim. Doktor dogrusunu bilir, burdaki insanlar saglik konusunda uzman degil. Gecmis olsun, yakinda iyilesmenizi dilerim.
halil coşkun canım. ama bu konuda burda çok malumat bulamazsın. facede bu konuyla alakalı çok aktif gruplar var. hangi hastane hangi doktor, neler yaşadılar, kaç kilo verdiler, nerde hata yaptılar, neleri ne zaman yiyebiliriz gibi ameliyat öncesi ve sonrasıyla alakalı çokça bilgi var. hakkında hayırlısı olsun dilerimDoktorunuzun adı nedir... bencede bu benim karar verebilecegim bişey değil hastalıklar+kilo+boy ++++ona göre karar verilir