- 8 Ağustos 2022
- 65
- 18
- 8
- 32
- Konu Sahibi gultennnnnn
Merhabalar dün mide botoxu yaptırdım. Bugün 2. Günüm. Gerçekten iştahım kapanmış durumda. Daha önce yaptırıp deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa sevinicem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 5 gün önce yaptırdım. 4 ilaç. Şuan sivi dönemindeyim. 64 kilo ile başladım. Biraz zorlandım 3 gün . Çünkü glifor diye bir ilaç içmem gerekiyordu sabah akşam aç. Ama bu ilaç beni mahvetti . Afedersiniz kusma ishal halsizlik yataktan kalkamadım resmen. Ama bugün içmedim aşırı iyiyim merak eden olursa surecimi burdan paylaşırımMerhabalar dün mide botoxu yaptırdım. Bugün 2. Günüm. Gerçekten iştahım kapanmış durumda. Daha önce yaptırıp deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa sevinicem.
içtiğiniz ilaç mide botoksu yaptırmasanızda kilo verdiren bir ilaç bilginiz olsun...Merhaba bende 5 gün önce yaptırdım. 4 ilaç. Şuan sivi dönemindeyim. 64 kilo ile başladım. Biraz zorlandım 3 gün . Çünkü glifor diye bir ilaç içmem gerekiyordu sabah akşam aç. Ama bu ilaç beni mahvetti . Afedersiniz kusma ishal halsizlik yataktan kalkamadım resmen. Ama bugün içmedim aşırı iyiyim merak eden olursa surecimi burdan paylaşırım
Mide botoks işlemi yaptırmayı düşünen arkadaşlara yaptırmış biri olarak tavsiyem kesinlikle yaptırmamalarıdır.Merhabalar dün mide botoxu yaptırdım. Bugün 2. Günüm. Gerçekten iştahım kapanmış durumda. Daha önce yaptırıp deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa sevinicem.
Hangi ildesiniz ilkini farkli doktorami olmustunuzArkadaslar merhaba biz öğrendikki son yaptırdığımız ilaç bozuk şuan mide bağırsak ilk başlarda da ciddi baş dönmesi halsizlik kas kaybı hepsini yaşadık yakın zamanda sağlık bakanlığı bu konuda açıklama yaptı lütfen iyi araştırın doğru doktora gidin ben ilkinden memnundum 2. Beni mahvetti
İstanbuldayım hayır ilkide aynı doktorda oldu ama gelen botoks soğuk zincirle gelmedi sanırım yani doktorunda sucu yok
Hakan yenel 8000 hala mide bağırsak problemi yaşıyorumBende İstanbuldayım hangi doktora oldunuz acaba ne kadar bir ücret odediniz