mide bulantılarım geçecek de mi:(

Voria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
32
0
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım,10 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim.Benim mide bulantılarıyla başım dertte günde yaklaşık iki üç kez istifra ediyorum.sabah,öğle,akşam fark etmiyor bu onun sağlıklı olduğunun işareti şükür de ediyorum ama birşey yiyesim gelmiyor,hatta su içmeye bile korkuyorum ve azalttım,zaten tansiyonum düşük:( Bazen hiç geçmeyecek gibi geliyor hiç eskisi gibi yemek yiyemeyecekmişim gibi,geçer de mi:(

geçer tabi canım,iki üç hafta daha sık dişini sonra rahat edersin inşallah.

güzel bi hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum...

İyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım,belirttiğim gibi ilk hamileliğim,bir de gurbette olunca biraz daha duygusal geçiyor,birşey yiyemeyince bu defa da acaba aç mı kalıyor hissine kapılıyorum:(umarım dediğin gibi olur,dualarını eksik etme lütfen

Ah yavrucum cok gecmıs olsun benımde basım mıde bulantılrıyla dertte ben 12. hftadym cok zor gecrdm 6. haftadn berı cıkarıorum cıkarmk zoruma gıtmıoda bıtmk bılmyen mıde bulntılrı benı cok yoruyo ılk donem ılac kullndm hastaneye yattm serumla beslendım ama sımdı ıyıyım yanı eskıye gore en son 2 gn once cıkrdım mısal :)) ama suan bıle mıdem bulanıo yrn ıkılı testım var cok heycnlıym ıns en kısa zAMANda atlatrsn benıde hep geccek 3. ayn sonunda dıe avuttulr bnde kendımı buna ınandırdım bakalım surda 1 ıkı hafta daha dayan dıyolr ınsallah benm bulantılrmda bıter:) saglıkla kucagına alırsın bebısını ınsallah ALLAH yardımcın olsun

Ah yavrucum cok gecmıs olsun benımde basım mıde bulantılrıyla dertte ben 12. hftadym cok zor gecrdm 6. haftadn berı cıkarıorum cıkarmk zoruma gıtmıoda bıtmk bılmyen mıde bulntılrı benı cok yoruyo ılk donem ılac kullndm hastaneye yattm serumla beslendım ama sımdı ıyıyım yanı eskıye gore en son 2 gn once cıkrdım mısal :)) ama suan bıle mıdem bulanıo yrn ıkılı testım var cok heycnlıym ıns en kısa zAMANda atlatrsn benıde hep geccek 3. ayn sonunda dıe avuttulr bnde kendımı buna ınandırdım bakalım surda 1 ıkı hafta daha dayan dıyolr ınsallah benm bulantılrmda bıter:) saglıkla kucagına alırsın bebısını ınsallah ALLAH yardımcın olsun
Teşekkür ederim ben şu anda iyiyim daha az önce istifra etim de:))
Beni de yoruyor geçen hafta üç saat hastanede kalıp serum aldım bazen eşimle gezmeye gitmeye bile çekiniyorum arabada kötü oluyorum da:/ napalım biraz daha sıkacağım dişimi,miniğim anneliğin şimdiden sabır işi olduğunu öğretti bana,sana yarın için kolaylıklar diliyorum umarım hayırlı haberlerle gelirsin:) Allah hepimizin bebeklerini annesine babasına bağışlasın inşallah:26:

az daha sabır 2 yada 3 hafta sonra herşey düzelecek ve hamileliğinin en enerjik dönemi başlayacak merak etme..
yanında süekli mideni bastıracak tuzlu atıştırmalıklar bulundr ,leblebi, kraker falan iyi gelecektir...

az daha sabır 2 yada 3 hafta sonra herşey düzelecek ve hamileliğinin en enerjik dönemi başlayacak merak etme..
yanında süekli mideni bastıracak tuzlu atıştırmalıklar bulundr ,leblebi, kraker falan iyi gelecektir...
Kulağa çok hoş geliyor:))
Leblebiyi denemedim ama kraker yemeye çalışıyorum hatta bazen kraker ya da makarna doğurcam diye dalga geçiyorum eşimle:))İlgine teşekkür ederim.

Naneli şekeri denemedim ama naneli sakız bağımlısı oldum:))
Bir de şekerini yiyeyim o zaman,teşekkür ederim

Back
X