Mide bulantılarına çözüm Yok mu?

Ceydaaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
67
38
8
Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor tüm gün mide bulantısı çekiyorum mutfağa giremiyorum düşünün Benim gibi olan var mı? İlaç kullandınız mı bi çözümü var mı ve ne zaman geçicek?

Şiddetle tavsiye ediyorum Zofer 4mg tabiki doktorunuza danışarak

Doktorunuza sorun tabi ki önce ama bir komşum ayva üzerine hafif Türk Kahvesi serperek yiyordu. Çok iyi geldiğini söylemişti

Merhaba bnde hamileligimde cok mide bulantisi yasadim bunun icin bulanti bileklikleri varbende cok ise yaradi tavsiye ederim

Hersey gecici cnm ben neler cektim ah bir bilsen

İnşallah canım İnan çok zor resmen eve kapandım
O kadar iyi anlıyorum ki gerçekten çok zor bişey süründürüyor benimde denemediğim yol kalmamıştı kapı dışarı çıkmayı bırak odadan odaya gidemiyodum bulantıdan ağlıyodum geçsin diye ama o ilaç çok işe yaradı doktorumu değiştirmiştim o ilacı verdi dualarım seninle canım

Allah razı olsun canım benim

Allah yardımcımız olsun inşallah bir an önce geçerde hamileliğin tadını çıkarırız bu şekilde kendimi hasta gibi hissediyorum
Ekmeğin içine peynir bol tuzlu domates ve salatalık yiyebiiyorfum sadece o dönem.. klozetle akraba olmuslugum var benim

Allah yardımcımız olsun inşallah bir an önce geçerde hamileliğin tadını çıkarırız bu şekilde kendimi hasta gibi hissediyorum
Goz korkutmayayim cnm ama azaldi benim bitmedi ara ara ozellikle aksamlari yokluyor beni.ama herkesin ayni olacak degil az sık yemek yemege dikkat et ve sabret bulantilara sonu mutlu biten bir surec

Bende 6. Haftamdayim bulantim cok var disari cikarken yanima poset aliyorum ama daha hic cikarmadim cok aciktigimda yemek yerken pek sikintim olmuyor, genel bi bulanti karin agrim falan oluyor. bide yemek dusununce gorunce midem bulaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…