Şiddetle tavsiye ediyorum Zofer 4mg tabiki doktorunuza danışarakKızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor tüm gün mide bulantısı çekiyorum mutfağa giremiyorum düşününBenim gibi olan var mı? İlaç kullandınız mı bi çözümü var mı ve ne zaman geçicek?
Çok teşekkür ediyorumŞiddetle tavsiye ediyorum Zofer 4mg tabiki doktorunuza danışarak
Rica ederim canım biran önce atlatırsın umarımÇok teşekkür ediyorum
İnşallah canım İnan çok zor resmen eve kapandımRica ederim canım biran önce atlatırsın umarım
Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor tüm gün mide bulantısı çekiyorum mutfağa giremiyorum düşününBenim gibi olan var mı? İlaç kullandınız mı bi çözümü var mı ve ne zaman geçicek?
Teşekkür ediyorum kahvedende tiksindim ama denemek istiyorum her yoluDoktorunuza sorun tabi ki önce ama bir komşum ayva üzerine hafif Türk Kahvesi serperek yiyordu. Çok iyi geldiğini söylemişti
Hersey gecici cnm ben neler cektim ah bir bilsenKızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor tüm gün mide bulantısı çekiyorum mutfağa giremiyorum düşününBenim gibi olan var mı? İlaç kullandınız mı bi çözümü var mı ve ne zaman geçicek?
O kadar iyi anlıyorum kiİnşallah canım İnan çok zor resmen eve kapandım
Kaç haftalıkken geçtiHersey gecici cnm ben neler cektim ah bir bilsen
Allah razı olsun canım benimO kadar iyi anlıyorum kigerçekten çok zor bişey süründürüyor benimde denemediğim yol kalmamıştı kapı dışarı çıkmayı bırak odadan odaya gidemiyodum bulantıdan ağlıyodum geçsin diye ama o ilaç çok işe yaradı doktorumu değiştirmiştim o ilacı verdi dualarım seninle canım
Nerden bulabilirim pekiMerhaba bnde hamileligimde cok mide bulantisi yasadim bunun icin bulanti bileklikleri varbende cok ise yaradi tavsiye ederim
Allah yardımcımız olsun inşallah bir an önce geçerde hamileliğin tadını çıkarırız bu şekilde kendimi hasta gibi hissediyorumGectigini kim soyledi
Ekmeğin içine peynir bol tuzlu domates ve salatalık yiyebiiyorfum sadece o dönem.. klozetle akraba olmuslugum var benimAllah yardımcımız olsun inşallah bir an önce geçerde hamileliğin tadını çıkarırız bu şekilde kendimi hasta gibi hissediyorum
Goz korkutmayayim cnm ama azaldi benim bitmedi ara ara ozellikle aksamlari yokluyor beni.ama herkesin ayni olacak degil az sık yemek yemege dikkat et ve sabret bulantilara sonu mutlu biten bir surecAllah yardımcımız olsun inşallah bir an önce geçerde hamileliğin tadını çıkarırız bu şekilde kendimi hasta gibi hissediyorum
Eczanelerde var ben internetten almistim bu arada bnimde bulantim 5 haftada baslamisti su bile kokuyordu 6 kilo vermistim ama 15 haftadan sonra kalmadi bileklik ise yariyorNerden bulabilirim peki
Kahve zararli canmTeşekkür ediyorum kahvedende tiksindim ama denemek istiyorum her yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?