Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alakası yok ya kuzenim o kadar kustu ki midesi her şeyde bulanıyordu hicbisey yiyemedi herkes kız dedi. Erkekmiş:) genel olarak kız derler ama belli olmuyor işte
Alakası yok ya kuzenim o kadar kustu ki midesi her şeyde bulanıyordu hicbisey yiyemedi herkes kız dedi. Erkekmiş:) genel olarak kız derler ama belli olmuyor işte
İnşallah gönlünüzce olur sağlıklı şekilde:) hiç önemsemeyin sağlıkla gelsin yeter deyin:) ben üç kere bebeğimi karnımda kaybettim. Ücu de erkek olsaydı veya üçü de kız olsaydı ama sağlıklı olsalardı yasasalardi keşke. Şimdi de hamile kalmak için bir sürü tedavi görüyorum çok yoruldum. Her gece ağlıyorum. Hiç kız veya erkek düşünmedim hep sağlıklı olsun dedim. O yüzden yeterki bebisiniz sağlıklı olsun kız olsa iki duyguyu tadarsnz inşallah erkek olsa abisine yoldaş olur her açıdan müthiş bir şey. Rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin
Kız gebelikler genellikle zor geçiyor diyorlar. Bir doktordan da duydum. Ama tamamen göstergesi olamaz tabi. Sizin erkekte kolay geçmiş belki bu farklı geçtiği için kızdır. Her şey gönlünüzce olsun