Mide bulantiniz ne zaman başladı?

amin inşallah seninkini de :KK200:
31 yaşındayım ben , belediye personeliyim, 8- 5 çalışıyorum işim rahat aslında ama işte bulantı olunca insan çok daralıyor bütün hayat kalitesini etkiliyor insanın
En azindan isiniz rahatmis. Ben de 34 yasindayim öğretmenim 1 yildir evden ozel ders veriyorum ben de. Okulda olunca mumkun degil dayanamazdim gunde 8 saat derse girdigimi biliyorum. Yaz tatili geldi aslında ama ozel okullar yazin da calistirmak istiyorlar tum yil maas yatirdiklari icin cok sukur rahat bir zamanima denk geldi. Memnun oldum siz benden 2 hafta ilerisiniz cuma 6+2ydim.🤗

En azindan isiniz rahatmis. Ben de 34 yasindayim öğretmenim 1 yildir evden ozel ders veriyorum ben de. Okulda olunca mumkun degil dayanamazdim gunde 8 saat derse girdigimi biliyorum. Yaz tatili geldi aslında ama ozel okullar yazin da calistirmak istiyorlar tum yil maas yatirdiklari icin cok sukur rahat bir zamanima denk geldi. Memnun oldum siz benden 2 hafta ilerisiniz cuma 6+2ydim.🤗
evde olman büyük şans olmuş o zaman şu halde çok zor oluyor çalışmak
benim de umudum bu bulantıların filan 10. haftadan sonra azalması yönünde, bakalım :dua:

Back