Mide Bulantısı 🥹

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
Arkadaşlar merhaba reglim bittikten 3-4 gün sonra bir de bulantısı başladı bende doktora gittim mide koruyucu verdi kullanmama rağmen bulantım devam etti nane limon içiyorum sürekli biraz iyiyim sonra tekrar başlıyor kusturmuyor sonra ise tekrar doktora gittim doktor tahlillerime baktı tıkandı enfeksiyon vesaire idrarda var mı diye bir şey çıkmadı temiz çıktı ama Mide bulantım geçmedi ara ara tekrardan devam etti sadece kansızlık yok demin eksikliğim var dedi regl'imi şimdi 5 gün kaldı 2 gündür yine mide bulantıları yaşıyorum hayatımı kötü etkiliyor modumu düşürüyor anksiyete'nden mi bilmiyorum gebelikte baktılar bir şey çıkmadı Ne olduğunu anlamıyorum

Merhaba, çok geçmiş olsun. Genelde hormonal değişiklikler nedeniyle ola bilir. Rahim ve ya yumurtalıklarla ilgili jinekolojik sorunlarda sebep ola bilir. Bazen bazı insanlarda regl olmazdan iki-üç gün önceden ve hatta sonrasında da hem mide bulantısı, hem kusma ola biliyor. Genelde her kadında regl döneminde ve öncesinde farklı durumlar yaşanıyor. Ama siz yine de daha deneyimli bir jinekoloğa gidin.

Ben sizin başlıklarınızı görüyordum, kompleks bir şekilde anksiyete bozukluğu belirtileri yaşıyorsunuz. Bende de çok oldu bunlar. Ama hepsi bi anda gidip bir senedir berbat bir göğüs ağrısı ile yaşıyorum. Ve hep çok korkuyorum. Doktora gitmişsiniz, fiziksel bir şey bulunamamış, lütfen ruh sağlığınıza odaklanın. Bir de sade maden suyu içebilirsiniz iyi gelir. Geçmiş olsun

Ben sizin başlıklarınızı görüyordum, kompleks bir şekilde anksiyete bozukluğu belirtileri yaşıyorsunuz. Bende de çok oldu bunlar. Ama hepsi bi anda gidip bir senedir berbat bir göğüs ağrısı ile yaşıyorum. Ve hep çok korkuyorum. Doktora gitmişsiniz, fiziksel bir şey bulunamamış, lütfen ruh sağlığınıza odaklanın. Bir de sade maden suyu içebilirsiniz iyi gelir. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın

Back
X