Mide bulantısı.mide yanması ve mide asiti of offff:((((

ebrunun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
91
8
96
Asırı derecede mıde bulantım var kızlar yardım edınn sız neler yıyonuz neler ıcıyonuz mıdem cok ekşi sureklı kusuyorum daha 7 haftalık hamıleyımmm sureklı serum yıyorummm((((((((

Asırı derecede mıde bulantım var kızlar yardım edınn sız neler yıyonuz neler ıcıyonuz mıdem cok ekşi sureklı kusuyorum daha 7 haftalık hamıleyımmm sureklı serum yıyorummm((((((((

bıde oksuruk var kuru kuru oksuruyorum ne gece uyuyabılıyorum ne gundur oleyım dıorum bazen o derece olyorum. yemegı bıle zar zor yaptım. tavuklu corba makarna bıde karnabahar harslamasını tam 5 bucuktan berı yapmaya calısıyorum. o dereceee.. doktorum bana kuru leblebı ye dedı gecelereı basucuna koy uyandıkca gozlerını acmadan at agzına yavas yavas cıgne sabaah kalkıncs mıdenı bastırmıs olur bıraz dedı. ben cogunluk domATES ekmek yıyorum baska zor yıyorum..

canım sen yıne zorla morla yemek yapıyosun ben onu bıle yapamıyorum mutfaga bıle gıremıyorummm ah ah senınle aynıyız durumlarda aynı ama doktor domates sogan yeme dedı mıdeyı daha cok ekşitir dedi banaa hem bende leblebı cubuk kraker yıyorum bı faydası yokk gunde 20 kere kusuyorum 2 gunde bı hastanede serum takılıyoo bana napıcam boyle bılmıyorummm

kıslarr geçmiş olsun

zencefil çayı önerebilirim bulantı ve mide sakinleşmesine iyi geliyormuş

birde doktorunuzla görüşün multivitamin desteği , b vitamini ve folik asit haplarıda bulantıların azalmasında faydalıymışşş

geçmiş olsunn..

tesekkur ederım canım zencefıl cayını deneyecegımm ama folık asıt dahada mıde bulantısıyapıyo o yuzden onu kullanamıyorummmm

tesekkur ederım canım zencefıl cayını deneyecegımm ama folık asıt dahada mıde bulantısıyapıyo o yuzden onu kullanamıyorummmm

o zaman yine doktorunla görüş
multivitamin hamilelikte kullanılan ondan al zaten onun içinde yeterli folik varrr

ve b vitaminide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…