- 6 Eylül 2018
- 567
- 336
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prilam kullanıyordum ben yeni bıraktım iyi geliyordu banaKızlar 8+1 hamileyim. Sadece 7ve8. hafta sabahları bulantı yavaştan başladı hergün şiddeti arttı 8.haftadan sonra azaldı. Bi yükselme gibi oldu. Doktorunuz bunun için mide için bir ilaç verdi mi akşam gideceğim kontrole sizin memnun kaldığınız ilaç var Mıdır ?
Rahat rahat yemek yiyebiliyor muydunuz ben yemek kokusunda bile midem bulanıyor ve yiyemiyorum kaç gündür yoğurt az ekmekle besleniyorumPrilam kullanıyordum ben yeni bıraktım iyi geliyordu bana
13.haftaya kadar çok kötüydüm ben. Her şeyden tiksiniyordum bir şey yemiyordum resmen. Sonra düzeldi yavaş yavaşRahat rahat yemek yiyebiliyor muydunuz ben yemek kokusunda bile midem bulanıyor ve yiyemiyorum kaç gündür yoğurt az ekmekle besleniyorum
Bebeşinin cinsiyeti ne13.haftaya kadar çok kötüydüm ben. Her şeyden tiksiniyordum bir şey yemiyordum resmen. Sonra düzeldi yavaş yavaş
Evet kızBebeşinin cinsiyeti neçok bulantısı olanının kızı olur diyorlar ama
![]()
Bünye meselesi tabii bunlar öylece eskiden gelen ihtimallerEvet kızAma ablamın hiç olmadı mesela o da kızdı
![]()
Hiç bir şey hissetmiyordum ben yaBünye meselesi tabii bunlar öylece eskiden gelen ihtimallerhissediyor muydun pekiii ben başından beri hep erkek hissediyorum
![]()
Olsun rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah sağlıkla al kucağınaHiç bir şey hissetmiyordum ben yaherkes diyor anneler hisseder hissettiği doğru çıkar diye de bende yok
![]()
Amin amin sende inşallahOlsun rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah sağlıkla al kucağına![]()
7+1 im canım ilaç fayda etmiyor şuan bile ölecem kızımı uyandı onu uyutup istifaredecm o kadar kötüyüm Dr un hangi ilacı verirse bana da fikir olur bnde perşembe gidecem. Kızımda da kötüydüm inşallah bu hayırlısı ile erkektir. Çünkü bir kız bir erkek yeterRahat rahat yemek yiyebiliyor muydunuz ben yemek kokusunda bile midem bulanıyor ve yiyemiyorum kaç gündür yoğurt az ekmekle besleniyorum
Merhaba bende 7+3 oldum bugün kesede bebeği kaçıncı haftada gördünüz bir de kalp atışını ne zaman duydunuz ?7+1 im canım ilaç fayda etmiyor şuan bile ölecem kızımı uyandı onu uyutup istifaredecm o kadar kötüyüm Dr un hangi ilacı verirse bana da fikir olur bnde perşembe gidecem. Kızımda da kötüydüm inşallah bu hayırlısı ile erkektir. Çünkü bir kız bir erkek yeter
Maalesef elmayı da kustum özür dileyerek yazıyorum.merhaba benimde 7+ 5
6.haftada başladı bulantım , hap verdi doktorum ama hiç kullanmadım.
çubuk kraker işe yarıyor yada elma , portakal yiyorum