• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı ne zaman bitecekkk 😭

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.786
864
53
Kızlar öncelikle merhaba..11 haftalık hamileyim 7. Haftadan bu yana inanılmaz bulantı çekiyorum şu 3-4 gündür azaldı derken bugün su içsem çıkartıyorum 🤦🏻‍♀️ bu bulantı ne zaman bitecek.. günlük hayatımı çok etkiliyor çok zor durumdayım 😞

Bende 12+4 benim hiç mide bulantim olmadi her zaman korkarim niye benim bulntim olmuyor niye asermiyorum acaba bebegime biseymi oldu diye dusunmekle geçiyor. Olmasimi iyi olmamasimi bilemedim.

Bende 12+4 benim hiç mide bulantim olmadi her zaman korkarim niye benim bulntim olmuyor niye asermiyorum acaba bebegime biseymi oldu diye dusunmekle geçiyor. Olmasimi iyi olmamasimi bilemedim.
kesınlıkle size katılıyorum :) bu surecte zorlanıyorsak ıyı mı yoksa kotu mu karar veremıyorzu.. ınsallah sağlıkla hayırla dogduklarını da goruruz... <3

Ben tam beşinci ayima kadar mide bulantısı çektim tam iyi oluyor düzeldi yiyebiliyorum dediğim anda 😔erken doğum yaptım bebeğim onbir gün sonra melek oldu.Karninizda hala hissedebiliyorsaniz mide bulantısı bile nimet olduğunu düşünün acısı çok zor.

Olmaması çok çok iyi gerçekten...ben perişan oldum şu iki gündür 😞 artık ağlıyorum, çok sıkıldım bu bulantilardan.. bitmiyor bitecek gibi durmuyor 😭

Kızlar öncelikle merhaba..11 haftalık hamileyim 7. Haftadan bu yana inanılmaz bulantı çekiyorum şu 3-4 gündür azaldı derken bugün su içsem çıkartıyorum 🤦🏻‍♀️ bu bulantı ne zaman bitecek.. günlük hayatımı çok etkiliyor çok zor durumdayım 😞

Asagi yukari 16.hafta bitecek, 20.haftaya kadar uzayabilir.

prilam dr (bulanti icin), gaviscon ya da rennie (mide gazi icin) yazdirin, mide gazinizi cikartirsaniz bulantiniz rahatlar.

Yoğurt, limon, suzme yogurt, kefir vb yiyecekler iyi gelir.

ilk gebeliğim de 18.haftada biti ,iikincide 27 bu kişiye göre değişir

Asagi yukari 16.hafta bitecek, 20.haftaya kadar uzayabilir.

prilam dr (bulanti icin), gaviscon ya da rennie (mide gazi icin) yazdirin, mide gazinizi cikartirsaniz bulantiniz rahatlar.

Yoğurt, limon, suzme yogurt, kefir vb yiyecekler iyi gelir.
11e yeni girdik daha 5 hafta daha mıı 🤦🏻‍♀️😭 prilam kullanıyorum ama faydası Yok gibi sürekli acikiyorum bişey yemesem daha da bulanıyor 🤦🏻‍♀️

Ben ilk üç ayda kilo verirdim bulantım çok olduğu için. 4. ayda yavaş yavaş biterdi. İki hamileliğimde de böyleydi. Allah kolaylık versin size. 🥹
Bulantım benim şu iki gündür arttı.. özellikle pazar günü bulantm hiç olmamıştı bitiyor diye sevinirken pazar gecesi uykumdan uyandıran bı bulantı oldu sonrada kesilmedi 🤦🏻‍♀️ nolur dua edin bir an önce bitsin bu bulanti dayanamayacak hale geldim artık 😞

11e yeni girdik daha 5 hafta daha mıı 🤦🏻‍♀️😭 prilam kullanıyorum ama faydası Yok gibi sürekli acikiyorum bişey yemesem daha da bulanıyor 🤦🏻‍♀️

Ilk gebeligim cok rahatti, 2.gebeligim asiri bulantıliydi, gunlerce hastanede yattim bulantidan.

Doktorunuza bulantinizin asiri oldugunu anlatin, hastaneye yatirip serum takviyesi yaparsa cok rahatlarsiniz.
Eger bu mumkun degilse karniniz aciktikca cubuk kraker, tac kraker ikilisini tuketin suzme yogurt hatta bulursaniz torba yogurdu cok rahatlatacaktir.

Bulantinizi rahatlatacak yiyecek baska birsey de olabilir ama kime yogurt tavsiyesi verdiysem rahatladi bugune dek.

Progestan kullaniyorsaniz o da bulanti yapar, doktorunuzdan fitil olarak kullanip kullanamayacaginizi ogrenin.

Olmaması çok çok iyi gerçekten...ben perişan oldum şu iki gündür 😞 artık ağlıyorum, çok sıkıldım bu bulantilardan.. bitmiyor bitecek gibi durmuyor 😭
Inanirmsn hiç mide bulantisi olmadi desem dogrudur. Sadece sık idrar. Ve gogus hassasiyeti var

Ilk gebeligim cok rahatti, 2.gebeligim asiri bulantıliydi, gunlerce hastanede yattim bulantidan.

Doktorunuza bulantinizin asiri oldugunu anlatin, hastaneye yatirip serum takviyesi yaparsa cok rahatlarsiniz.
Eger bu mumkun degilse karniniz aciktikca cubuk kraker, tac kraker ikilisini tuketin suzme yogurt hatta bulursaniz torba yogurdu cok rahatlatacaktir.

Bulantinizi rahatlatacak yiyecek baska birsey de olabilir ama kime yogurt tavsiyesi verdiysem rahatladi bugune dek.

Progestan kullaniyorsaniz o da bulanti yapar, doktorunuzdan fitil olarak kullanip kullanamayacaginizi ogrenin.
Önümüzdeki hafta randevumuz var mutlaka doktoruma bildireceğim şu zamana kadar yaşadığım en kötü bulantı bu 🤦🏻‍♀️ geçmiyor bitmiyor tüketti beni..bebeğim sağlıklı olsun varsın ben çekeyim diyorum ama dayanamıyorum da artık nefesi bile zor alıyorum nefes aldıkça daha bulanıyor Kıpırdamadan yatıyorum sürekli 🤦🏻‍♀️ bu arada progestan kullanmıyorum teşekkür ederim 🥲

Back
X