Mide bulantısı varsa erkek yoksa kız :)

Hamilelikte mide bulantısı varsa bebek erkek yoksa kız

• Ankete Katılan
    45

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Hamilelikte mide bulantısı varsa erkek yoksa kız, Çevremde bulunan hamilelerde bu sözleri duydum sizce doğru mu?

Annemiz 3 kızı oldu hiç mide bulantısı olmamış, üst komşumun ve yan komşumun çok bulantısı oldu bebekleri erkek. Görümcemin ilk hamileliğinde bulantısı yoktu kızı oldu ikincisinde vardı oğlu oldu. Bugünde bir arkadaşın eşiyle tanıştım kendisi Rus, Rusya da mide bulantısı olana erkek bebek olmayana kız bebek sahibi olursun derlermiş. Kendisi de hamile mide bulantısı çok ve oğlu olacak. Tamamen tesadüf olabilir tabi bunlar. Ama merak ettim işte :).

benim 3 ay bulantım oldu çok kötüydü hatrlamak bile istemiyorum, kızım var şimdi baldan tatlı, değdi yani :)))

ben kzıma hamileyken hemen hemen hamileliğim boyunca bulantım oldu. cinsiyet için çin takvimi doğru gibi çıkıyor çevremdekilerin bebeklerini karşılaştırdığımda baktıklarımın hepsi doğru çıktı

kızıma hamileliğim boyunca neredeyse yok denecek kadar az bulantım oldu bence bünyeden bünyeye değişebilecek bir durum
aynı dönemde hamile olan yakın arkadaşımın da kızı oldu ama zavallım bulantılardan helak olmuştu :96:

çok saçma.. mide bulantısından ölecektim ilk 3 ay ve kızım olacak

Back
X