Mide bulantısı ve Yemek

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar 🙂
Şu an yaklaşık 16+3 haftalık hamileyim benim şöyle bir sorunum var hala bulantılarım var özellikle sabah bulantılarım hatta bazen uykudan uyandırıyor bulantım hemen kahvaltımı yapıyorum ve geçiyor sonra diğer zamanlar başlıyor benim için 2 saatte bir midem bulanıyor ve yemek yiyince geçiyor bazen tok oluyorum yemek istemiyorum ama bulantım geçsin diye yiyorum böyle devam edersem Fazla kilo alcam diye korkuyorum sizdede böyle bir durum var mı yoksa bende mi anormallik var şimdiden teşekkürler

Merhaba benim de aynı maalesef.İlk zamanlar mide bulantısı ve iştahsızlık vardı.16. Haftadan sonra sizin gibi mide bulantısı oluyor yemek yiyorum geçiyordu.25. Haftadayım hala aynı.Az ama sık yemeye çalışıyorum ama son iki ayda 6 kilo aldım.Ama tatlı hamur işi yiyorum daha çok onları istiyor canım.

Senin yine iyimiş tatlim 5 ay boyunca hic durmadan bulanti ve kusma yasadim koma halinde yattim 1 gun yemek yiyordum sadece diger gunler istesemde zar zor yiyordum ya da hiç yiyemiyordum

Merhaba hanımlar 🙂
Şu an yaklaşık 16+3 haftalık hamileyim benim şöyle bir sorunum var hala bulantılarım var özellikle sabah bulantılarım hatta bazen uykudan uyandırıyor bulantım hemen kahvaltımı yapıyorum ve geçiyor sonra diğer zamanlar başlıyor benim için 2 saatte bir midem bulanıyor ve yemek yiyince geçiyor bazen tok oluyorum yemek istemiyorum ama bulantım geçsin diye yiyorum böyle devam edersem Fazla kilo alcam diye korkuyorum sizdede böyle bir durum var mı yoksa bende mi anormallik var şimdiden teşekkürler
Abur cubur yemedikten sonra fazla kilo almazsın canım ben 19 haftalık hamileyim halen bulantim oluyor

Back
X