Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah uyandığımda acayip bir bulantı, istifra etme hissi oldu. Geçen gün antidepresan ilacına başladım yine ondan mı bilmiyorum. Midemde yanma da var. Yoğurt falan yedim midem rahatlasın diye. Mide bulantısı ve yanma için ne yapıyorsunuz?
Bugün pazar ,sağlık ocağı da kapalı malum. Gaviscon duo hapını sigorta karşılıyor muydu acaba? Eğer karşılamıyorsa direkt eczaneden alırım ya da yarın aile hekimine yazdırırım.
Bugün pazar ,sağlık ocağı da kapalı malum. Gaviscon duo hapını sigorta karşılıyor muydu acaba? Eğer karşılamıyorsa direkt eczaneden alırım ya da yarın aile hekimine yazdırırım.
Kahvaltıda biraz süt içtim iyi geldi. Aslında ilacı kullanırken yan etkilere alışmıştım. Bırakıp yeniden başlayınca midemi etkiledi sanırım. Sınav da yaklaşıyor iyice stres arttı tabi.
Kahvaltıda biraz süt içtim iyi geldi. Aslında ilacı kullanırken yan etkilere alışmıştım. Bırakıp yeniden başlayınca midemi etkiledi sanırım. Sınav da yaklaşıyor iyice stres arttı tabi.
Bu süreçte ilacı doktora danışmadan bırakıp başlamayın bence.
Bir de yemekten hemen sonra uzanmayin veya yemekten hemen sonra su içmek de hatırladığım kadarıyla mideye iyi gelmiyordu. gastrit vb mide rahatsızlığınız da olabilir. Bunlar iyi gelir. Zaten stres direkt mideye vuruyor :/
Bu süreçte ilacı doktora danışmadan bırakıp başlamayın bence.
Bir de yemekten hemen sonra uzanmayin veya yemekten hemen sonra su içmek de hatırladığım kadarıyla mideye iyi gelmiyordu. gastrit vb mide rahatsızlığınız da olabilir. Bunlar iyi gelir. Zaten stres direkt mideye vuruyor :/
Evet yemekten sonra uzanmıyorum. Endoskopi çektirmiştim. Orda da gastrit var demişti doktor. Stres, anksiyete, gastrit vs hepsi bir araya gelince belirtileri daha yoğun yaşıyorum. Teşekkür ederim.