Mide bulantısı+ yanma

my hope

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27.922
Puanlar
548
Sabah uyandığımda acayip bir bulantı, istifra etme hissi oldu. Geçen gün antidepresan ilacına başladım yine ondan mı bilmiyorum. Midemde yanma da var. Yoğurt falan yedim midem rahatlasın diye. Mide bulantısı ve yanma için ne yapıyorsunuz?

Mide yanması için soğuk sütü yudum yudum içiyorum, ya da gaviscon duo
Gebelikten once bulantım gelince direkt kusuyordum ona bir şey diyemicem

Mide yanması için soğuk sütü yudum yudum içiyorum, ya da gaviscon duo
Gebelikten once bulantım gelince direkt kusuyordum ona bir şey diyemicem
Bugün pazar ,sağlık ocağı da kapalı malum. Gaviscon duo hapını sigorta karşılıyor muydu acaba? Eğer karşılamıyorsa direkt eczaneden alırım ya da yarın aile hekimine yazdırırım.

Bugün pazar ,sağlık ocağı da kapalı malum. Gaviscon duo hapını sigorta karşılıyor muydu acaba? Eğer karşılamıyorsa direkt eczaneden alırım ya da yarın aile hekimine yazdırırım.
Gavisconu karşılıyor sigorta, şurup gibi. Tanıdık eczane varsa parayla alın yazdırınca iade alın. Yarın sağlık ocakları kapalı :/

Gavisconu karşılıyor sigorta, şurup gibi. Tanıdık eczane varsa parayla alın yazdırınca iade alın. Yarın sağlık ocakları kapalı :/
Ay benim hafıza hepten uçmuş ya. Çarşamba kurban bayramıydı doğru

Mide yanması için süt, bulantı için de tuzlu leblebi bana iyi geliyor. Antidepresanın yan etkisi de olabilir, stres kaynaklı da olabilir.

Mide yanması için süt, bulantı için de tuzlu leblebi bana iyi geliyor. Antidepresanın yan etkisi de olabilir, stres kaynaklı da olabilir.
Kahvaltıda biraz süt içtim iyi geldi. Aslında ilacı kullanırken yan etkilere alışmıştım. Bırakıp yeniden başlayınca midemi etkiledi sanırım. Sınav da yaklaşıyor iyice stres arttı tabi.

Kahvaltıda biraz süt içtim iyi geldi. Aslında ilacı kullanırken yan etkilere alışmıştım. Bırakıp yeniden başlayınca midemi etkiledi sanırım. Sınav da yaklaşıyor iyice stres arttı tabi.
Bu süreçte ilacı doktora danışmadan bırakıp başlamayın bence.
Bir de yemekten hemen sonra uzanmayin veya yemekten hemen sonra su içmek de hatırladığım kadarıyla mideye iyi gelmiyordu. gastrit vb mide rahatsızlığınız da olabilir. Bunlar iyi gelir. Zaten stres direkt mideye vuruyor :/

Evet yemekten sonra uzanmıyorum. Endoskopi çektirmiştim. Orda da gastrit var demişti doktor. Stres, anksiyete, gastrit vs hepsi bir araya gelince belirtileri daha yoğun yaşıyorum. Teşekkür ederim.

`