- 11 Aralık 2016
- 6
- 6
- 1
- 40
- Konu Sahibi cananmelek06
-
Bana dr ilac verym dedi ben almadm. Ilac daha da fena yapar beni. Canim bi sure sonra geciyo bende bu yuzden 1.5 ay yattm yemek de yemedm ev aldi basini gitti. Ama smdilerde daha iyi hissedyrm. Yuruyus cok iyi geliyodu bana ama kar kis olunca cok yapamadmArkadaşlar 10 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum dayanamıyorum kafayı yicem nolur bunu yaşayan ve çözüm bulanlar yardım edin hayattan soğudum
Benimde bulantılarım 5.haftada başladı , ilaç vermedi doktorum , bol bol meyve yedim ayva elma kivi muz mandalina rahatlatıyordu beni , zorlada olsa birşeyler yedim ac mide daha cok bulanır cunku, benim son bir kaç gündr gecti gibi çok şükür 12.haftamdayım, umarım seninde gecer en kısa süredeArkadaşlar 10 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum dayanamıyorum kafayı yicem nolur bunu yaşayan ve çözüm bulanlar yardım edin hayattan soğudum
Ben nerdeyse hep makarna yedim yaninda yogurt ya da salata. Sagliksiz farkindym ama ac kalmaktn iyidr. Ve patates haslamasi. Kumpir tarzi yapablrsin yada salatasini bende yiyemdm bisey bunlar yiyebldklerm bi faydasi dokunur belki. Sabahlarida ilk zamanlar kasarli yagsiz tost yiyodm. Sonrada patates ekledim. Bign patetes bi gun tost. Smdilerde bide yagda yumurta ekledim. Kendimi deneye deneye artiriyorum artik. Ben zorlamayada gelemem. Normlde de zaten yemkle aram hic iyi degildir anca bu kadr oldu canim. Ama bol limonlu salata cok iyi ekmekle deneyeblrsinBende mide bulantisindan butun gun yatiyorum ozellikle aksamustu çoğalıyor ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum cok fenayim yemek adi bile duymak istemiyorum bu seferde acliktan bulaniyo midem be yapacağımı ne yicegimi sasirdim ya dolabi acasim gelmiyo
İnşallah Rabbim tekrardan nasip eder canımBen doguma kadar sürekli kustum 4 5 öğün sadece ayva iyi gelmişti. .nefret etmiştim kusmaktan. ..ama çok özledim hamile olmayi ...hamile oluyum da tek kusuyum diyorum simdi ..
o kadar iyi anlıyorumki ilk haftalarım resmen cehennem gibiydi çünkü öncelikle bana doktor zofran verdi ama ben kullanmadım çünkü o daha çok midemi bulandırdı 13.haftama kadar nerdeyse yemek yiyemedim desem yeridir ama tabak tabak meyve yedim elma,mandalina,havuç kesinlikle çok iyi toparlıyor mideni kendini 1 hafta bunları yemek için zorla inan toparlanıyorsun birde hiçbirşey yiyemesen bile çorba iç onun dışında leblebi,galeta ye ayran iç limonata iç etimek ekmekler var bol bol onlardan ye gerçekten toparlıcak mideni bunlarArkadaşlar 10 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum dayanamıyorum kafayı yicem nolur bunu yaşayan ve çözüm bulanlar yardım edin hayattan soğudum
Allah yardımcın olsun, 17 haftamdayım hala kusuyorum, bulantım geçmedi, ilaçta kullandım fayda etmedi, ne yediysem yaramadı, su bile içemiyorum hala, sadece tostla besleniyorum 2 aydır bi onu kusmadım , deneyebilirsin tost yemeyiArkadaşlar 10 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum dayanamıyorum kafayı yicem nolur bunu yaşayan ve çözüm bulanlar yardım edin hayattan soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?