Mide bulantısı-Yetersiz beslenme

helede yemek yersin guzelce bir bardak su icersin kos lavaboya hemen kusuyorum o yuzden yemeklerde azaltmaya calisiyorum suyu
Canım yemekten önce, yemek arasında ve yemekten sonra su içmemeni tavsiye ederim bir yarım saat kadar bekle sonra iç ama yudum yudum iç. Fazla sıvı mahvediyor mideyi.

Merhaba hanımlar hamilelikte 8. haftadayım ve bulantılarım yüzünden doğru düzgün hiç bişey yiyemiyorum tüm günü çubuk kraker veya simitle geçiriyorum,
Doktor premises diye bir ilaç verdi ama geçirmedi bu nezamana kadar böyle sürücek,ne yiyip ne içmeliyim şaşırdım bebeğim yetersiz beslenmeden dolayı zarar görücek diye korkuyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Bende 12. Haftaya kadar ne bişe yedim ne bişe içtim serumla ayağı kalktım. Kendim yapıp hala bişe yiyesim gelmez başkasının yaptığı daha tatlı geliyo :D çok şükür şimdi iyiyim arada halaa mide bulantısı oluyo ama çok rahatsız edici değil. Evet şuand bebek senden besleniyo yediklerinden değil o yüzden sıkıntı yapma. Su soda ama sade soda. Kraker leblebi. Günde sadece 1 tane Medine hurması ye mesela. Çok yeme düşük sıkıntısı oluyo ama tek bişe yapmaz. Çok zorlama kendini yumurta fln diye İlk aylar tiksinirsin sonra ki aylar daha önemli onları yemen :)

Çok geçmiş olsun canım. Bende 12. Haftaya kadar ne bişe yedim ne bişe içtim serumla ayağı kalktım. Kendim yapıp hala bişe yiyesim gelmez başkasının yaptığı daha tatlı geliyo :KK70: çok şükür şimdi iyiyim arada halaa mide bulantısı oluyo ama çok rahatsız edici değil. Evet şuand bebek senden besleniyo yediklerinden değil o yüzden sıkıntı yapma. Su soda ama sade soda. Kraker leblebi. Günde sadece 1 tane Medine hurması ye mesela. Çok yeme düşük sıkıntısı oluyo ama tek bişe yapmaz. Çok zorlama kendini yumurta fln diye İlk aylar tiksinirsin sonra ki aylar daha önemli onları yemen :)
Tavsiyelerin icin tesekkur :) hurmayi duymustum ama doguma 1 ay kala falan yenmesinin dogumda rahatlik sagliycagini biliyorum ama simdilik gunde 1 tanenin zarari olucagni dusunmuyorum tekrar sagol :)

Merhaba hanımlar hamilelikte 8. haftadayım ve bulantılarım yüzünden doğru düzgün hiç bişey yiyemiyorum tüm günü çubuk kraker veya simitle geçiriyorum,
Doktor premises diye bir ilaç verdi ama geçirmedi bu nezamana kadar böyle sürücek,ne yiyip ne içmeliyim şaşırdım bebeğim yetersiz beslenmeden dolayı zarar görücek diye korkuyorum :KK43:

Canim endise etme ben su an 14 hafta icindeyim ve benim de 12.haftaya kadar oyleydi,bu aralar biraz daha iyiyim.Ilk 3 ay kanindan besleniyor .o ilac fayda etmediyse hemen doktorundan baska bir ilac vermesini isteyebilirsin.Genelde 12.haftada bulantilar azaliyor tam olarak gecmese de. Su icebiliyor musun bilemiyorum ama eger icebiliyorsa su icmeye calis.

Back
X