Mide Bulantısı

_duygu_adem

Mucizem Beni Buldu ❤ Şükür Yaradana
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
158
89
98
Arkadaslar selam 9+4 haftalik hamileyim. 6. Haftada mide bulantilarim cok siddetli bi sekilde basladi ve hala devam ediyo. Hic bisey yiyemiyorum. Ne yesem cikartiyorum. Beslenemiyorum. Cikarinca cok zorlaniyorum kasklarimda cok agri oluyo. Bebegime bisey olucak diyede cok korkuyorum. Ne ilac nede baska bisey fayda etmedi bana. Sorum şu sizin mide bulantilariniz ne zaman gecti. Uzun surenleri cok duydumda kisa surenler oldumu acaba.

Ben 14. Haftadayim zofer kullanıyorum onda bile kusuyorum ara ara . En kısa zamanda geçer inşallah diye dua ediyorum

Ben 14. Haftadayim zofer kullanıyorum onda bile kusuyorum ara ara . En kısa zamanda geçer inşallah diye dua ediyorum

Banada hic bitmicek gibi geliyo. Korkuyorum artik. Gecer insallah. Allahim sabir versin bizlere. Gercekten cok zor bi durum

14.haftada bitti
Ilac biraz azaltiyor gecmiyor
Ben nane cayive sutlu zencefil ictim
Karismaya baslayinca tost leblebi elma ayva muz yedim
Tamamen gecmiyo başetmeye calis 2-4 hafta kalmis sabir

Banada hic bitmicek gibi geliyo. Korkuyorum artik. Gecer insallah. Allahim sabir versin bizlere. Gercekten cok zor bi durum
Bebeğine bişey olmaz ki korkma.bulanti benim bazen içimi bile rahatlatıyor .aniden korkuyorum mesela eyvah bebeğime bisey mi oldu diye düşünürken midem bulanıyor hah tamam iyiymiş diye de düşünür oldum yani

Benim de 9. ve 10. haftalarda asiriydi bulanti ve kusmalarim. 12. haftada rahatlamaya balsadim derken bu hafta falzasiyla tekrar döndü. Surekli mide bulantısı yaşıyorum gunde 3 4 kez istifrar ediyorum. Allah yardimcimiz olsun zor ama sonu güzel olacak Insallah

14.haftada bitti
Ilac biraz azaltiyor gecmiyor
Ben nane cayive sutlu zencefil ictim
Karismaya baslayinca tost leblebi elma ayva muz yedim
Tamamen gecmiyo başetmeye calis 2-4 hafta kalmis sabir

Bas etmeye calisiyorum ama hic bisey fayda etmiyo bana. Herseyi denedim. Insallah gecer bi an once

Onu bazen bende dusunuyorum. Midem bulaniyo demekki hersey yolunda diye ama beslenememek heleki su bile icememek cok zorluyo beni.

Evet sonu cok guzel olucak insallah. Allahim sabir versin herkese

Çok zor gerçekten bulantı ile yaşamak normal yaşayan insanlar bana tuhaf geliyor :)))) 14 olduk ama hala devam ediyor işin ilginç yanı sabah mis gibiyim gecelerm berbat her gece yatmadan herşeyi çıkarıyorum. Tabi öncesi daha berbattı 6 ile 11 hafta arası hayattan kopmuştım . Belki herkesin imkanı yık ama ben tam 2 Aydr annemlerdeyim mutfağımı görmek istemiyrum hala allah razı olsun eşimden 2 Aydır tek başına idare ediyor ama ortam değişin derim ve yemekle uğraşmayın derim

Bende suan hayattan kopmus durumdayim. Cok kotuyum. Senin hissettiklerinin aynisini hissediyorum ve bende yaklask 2 aydir annemde kaliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…