Mide Bulantısı

Griliiii

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
50
24
8
33
Yaklaşık 8 haftalık hamileyim bu pazartesi gününden itibaren aşırı bulantım var, halsizlik de cabası.. Çoğu şeyi yiyemiyorum.. Bu kadar bulantı normal mi? Bazen ağlıyorum, ben mi abartıyorum acaba diye de düşünüyorum sonra da.. Yok mu bir çözümü?

Yaklaşık 8 haftalık hamileyim bu pazartesi gününden itibaren aşırı bulantım var, halsizlik de cabası.. Çoğu şeyi yiyemiyorum.. Bu kadar bulantı normal mi? Bazen ağlıyorum, ben mi abartıyorum acaba diye de düşünüyorum sonra da.. Yok mu bir çözümü?
Benim 6. Haftadan beri bulantı mide ağrısı şikayetlerim vardı 1 kez ağrıdan bayıldım dahiliye doktoruna gittik mide bulantısı ve ağrısı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi. 16. Haftaya kadar prilam kullandım çok rahatlattı

Abartmıyorsun, çok kötü bı süreç su bile icilmiyor, doktorun ilac verir söylersen, az ama bebeğin vitamin ve besin ihtiyacını karşılayan birşeyler tuketirsen daha iyi olur kuruyemiş meyve çorbalar falan, yemk yiyemesende atistir

Son derece rahatsız edici olsa da normal. Gebeliğinizi takip eden doktora söylersiniz uygun ilaçları yazar.

Abartmıyorsun, çok kötü bı süreç su bile icilmiyor, doktorun ilac verir söylersen, az ama bebeğin vitamin ve besin ihtiyacını karşılayan birşeyler tuketirsen daha iyi olur kuruyemiş meyve çorbalar falan, yemk yiyemesende atistir
Özellikle meyve hiç yiyemiyorum.. Midemde de rahatsızlık var, sindiremiyor meyveyi.. Meyve yediğimde kusuyorum hemen... Zeytin yiyebiliyorum sadece 🤦🏻

Merhaba ben sizi anlıyorum daha beterlerini yaşadım hatta. Geçecek bu günler sabredin :/

Gebeliklerimde bulantı kusmadan hastanelik oluyordum. Doktorum Prilam önerdi. Akşam 2 sabah 1 kullanmıştım. Çooookkk rahatlattı.

Back
X