- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi gorgulukus
-
Aç karına mi kullanıyorsun canım? Öyleyse bulantı yapıyordur beni de doktorum uyarmıştı yapabilir diyeArkadaşlar merhaba ben bugün 19+4 günlük hamileyim hamileliğimin başından beri hiç bulantım olmadı 3 gündür demir ilacına başladım ondan mı bilmiyorum ama sabah yataktan kalkınca kustum ve ağzıma bir tat geliyor midemi bulandırıyor başına gelen var mı doktora gitmelimiyim sizce
Evet canım aç karnına kullan demişlerdi biraz ara verip tok karnına deneyeceğimAç karına mi kullanıyorsun canım? Öyleyse bulantı yapıyordur beni de doktorum uyarmıştı yapabilir diye
Dikkat ettim aslında ama kötü bir tadı var hiç gitmiyor sanki ağzımdanDemir ilacından sonraki 1 saat süt ve süt ürünlerini tüketince bende de felaket mide bulantısı yapıyordu. Buna dikkat edin derim
Doktorunuz değiştirdi mi hiç ilacı bazıları değiştiyormuş ben henüz doktorumuza soramadım23 haftalık hamileyim baştan beri demir ilacı kullanıyorum ve maalesef bulantı yapıyor. Demir ilacı İcmedigimde bulantı ilacı içmeden durabiliyorum ama ictigimde bulantı ilacı içsem de gün içinde oguruyorum illa ki
Yok degistirmedi benim değerlerim çok düşüktü, baştan beri aynı ilacı kullanıyorum. Bulantım oluyor dediğimde prilamla devam et diyorDoktorunuz değiştirdi mi hiç ilacı bazıları değiştiyormuş ben henüz doktorumuza soramadım
Öyle yap canim. Çok geçmiş olsunEvet canım aç karnına kullan demişlerdi biraz ara verip tok karnına deneyeceğim
Yok degistirmedi benim değerlerim çok düşüktü, baştan beri aynı ilacı kullanıyorum. Bulantım oluyor dediğimde prilamla devam et diyor
Umarım sağlıkla doğar miniklerimiz size de geçmiş olsunYok degistirmedi benim değerlerim çok düşüktü, baştan beri aynı ilacı kullanıyorum. Bulantım oluyor dediğimde prilamla devam et diyor
Demir ilacı yapıyor olabilirArkadaşlar merhaba ben bugün 19+4 günlük hamileyim hamileliğimin başından beri hiç bulantım olmadı 3 gündür demir ilacına başladım ondan mı bilmiyorum ama sabah yataktan kalkınca kustum ve ağzıma bir tat geliyor midemi bulandırıyor başına gelen var mı doktora gitmelimiyim sizce
Büyük ihtimal öyle oldu geçmesini ümit ediyorumDemir ilacı yapıyor olabilir