- Emoji Skoru
- 68
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi papatya _fal
-
Benim 5.haftadan 13.haftaya kadar sürecim böyle geçti. Tansiyonum düştüğünden sürekli acilde serumlarla yaşıyordum. O yüzden geçeceğini asla düşünmedim ama 13.haftada geçti. İnanın geçiyor. Artık kusmaktan tuvalet taşlarında yatar hale gelmiştim.8 haftadayim aşırı derecede midem bulanıyorilaç verdi doktorum fakat fayda etmedi . Halsizlik var uyku sürekli geliyor .koku hassasiyeti aşırı derecede.İstahsizlik var hiç bir şey yiyemiyorum neredeyse su bile zor içiyorum.Zayifladim çoğu kişi geçecek diyor ama çok yıprandım bu dönemde benim gibi olan var mı acaba
Bende kusma yok ya mide bulantısı halsizlik çok var acile de gitmedim hiç çaydan bile nefret ediyorum o derecede umarım herşeyi tekrardan yerimBenim 5.haftadan 13.haftaya kadar sürecim böyle geçti. Tansiyonum düştüğünden sürekli acilde serumlarla yaşıyordum. O yüzden geçeceğini asla düşünmedim ama 13.haftada geçti. İnanın geçiyor. Artık kusmaktan tuvalet taşlarında yatar hale gelmiştim.
Bende soğuk şeyler yiyorum11. haftadayım. yemek yemek kabus gibi.
Daha öncede yaşadım. Evet geçiyor ama hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Sürekli deniyorum. bir gün kuru ekmek bir gün simit bir gün salatalık yani ağzıma atabildiğim ve çıkarmadığım herşeyi deniyorum
Meyve yemeyi deneyin. Armut portakal elma bunlar kokusuz olduğu için rahat yedim ben
portakal suyu içtim bazen. gaz yapıyor bana ama en azından vitamin veriyor.
eşim airfryerda patates kızartıyor asla kokmadan tuzlayıp yiyorum
Meyve tüketiyorum muz elma v.sBende soğuk şeyler yiyorum
Zaten gıda alamayınca vücut daha da halsiz kalıyor. Vücut susuz kalınca da sıkıntı, doktorunuza belirtin benimki vücut dehidre olmasın diye arada serum verelim demişti. O biraz toparlıyor. Ben de en çok kahveden tiksinmiştim yanımda biri içse bile midem bulanıyordu. Şu an 21.haftadayım tüm tiksinmelerim geçti.Bende kusma yok ya mide bulantısı halsizlik çok var acile de gitmedim hiç çaydan bile nefret ediyorum o derecede umarım herşeyi tekrardan yerim
Benim daha çok varZaten gıda alamayınca vücut daha da halsiz kalıyor. Vücut susuz kalınca da sıkıntı, doktorunuza belirtin benimki vücut dehidre olmasın diye arada serum verelim demişti. O biraz toparlıyor. Ben de en çok kahveden tiksinmiştim yanımda biri içse bile midem bulanıyordu. Şu an 21.haftadayım tüm tiksinmelerim geçti.
İnşallah kimisinin hiç böyle olmamış sanki onlara numara yapıyorum gibi geliyor12den sonra yavaş yavaş azalıyor. Azalıyor dedim bak dikkatini çekerim. 20-21 gibi kendini daha iyi hissediyorsun
Millete aldırış etme. Ben mide bulantısından 3 gün hastanede yattım. Su bile içemediğim için vücudumda bazı değerler yükselmişti. Size önerebileceğim tek şey su içmeye çalışınİnşallah kimisinin hiç böyle olmamış sanki onlara numara yapıyorum gibi geliyor
haftaları ilerleyen 3. hamileliğim bu. hele 2. kabus gibiydi. hamileliğin yarısını raporlu geçirdim ben. bırak kalkmayı gözümü açamadım.İnşallah kimisinin hiç böyle olmamış sanki onlara numara yapıyorum gibi geliyor
Seni okadar iyi anlıyorum ki. Hatta kus ye yine kus diyen var zaten herşeyden tiksiniyorsun nasıl kusup kusup tekrar yiyeyim. 14. Haftadayım ilaç kullanıyorum gunde iki ben de ilacı teke indirip bırakmayı denemek istiyorum geçsin artık çok yorucu gerçektenİnşallah kimisinin hiç böyle olmamış sanki onlara numara yapıyorum gibi geliyor
Ne ilacı kullanıyorsunuzSeni okadar iyi anlıyorum ki. Hatta kus ye yine kus diyen var zaten herşeyden tiksiniyorsun nasıl kusup kusup tekrar yiyeyim. 14. Haftadayım ilaç kullanıyorum gunde iki ben de ilacı teke indirip bırakmayı denemek istiyorum geçsin artık çok yorucu gerçekten
Evet gerçekten öylehaftaları ilerleyen 3. hamileliğim bu. hele 2. kabus gibiydi. hamileliğin yarısını raporlu geçirdim ben. bırak kalkmayı gözümü açamadım.
tok açın halinden ne anlar derler sen boşver onları.
ben bulantım var dedikçe kv yanımda kurban kellesi soymuş doğramıştı. çekmeyene naz gibi geliyor.
İçiyorum hatta buzlu su iyi geliyorMillete aldırış etme. Ben mide bulantısından 3 gün hastanede yattım. Su bile içemediğim için vücudumda bazı değerler yükselmişti. Size önerebileceğim tek şey su içmeye çalışın
PrilamNe ilacı kullanıyorsunuz
Aynı bende onu kullanıyorum ama yok etkisiPrilam
Eh işte hiç yoktan biraz azaltıyorAynı bende onu kullanıyorum ama yok etkisi
Kaç haftalık seninEh işte hiç yoktan biraz azaltıyor