Mide bulantısı

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
18
8 haftadayim aşırı derecede midem bulanıyor ilaç verdi doktorum fakat fayda etmedi . Halsizlik var uyku sürekli geliyor .koku hassasiyeti aşırı derecede.İstahsizlik var hiç bir şey yiyemiyorum neredeyse su bile zor içiyorum.Zayifladim çoğu kişi geçecek diyor ama çok yıprandım bu dönemde benim gibi olan var mı acaba

Benim 5.haftadan 13.haftaya kadar sürecim böyle geçti. Tansiyonum düştüğünden sürekli acilde serumlarla yaşıyordum. O yüzden geçeceğini asla düşünmedim ama 13.haftada geçti. İnanın geçiyor. Artık kusmaktan tuvalet taşlarında yatar hale gelmiştim.

11. haftadayım. yemek yemek kabus gibi.
Daha öncede yaşadım. Evet geçiyor ama hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Sürekli deniyorum. bir gün kuru ekmek bir gün simit bir gün salatalık yani ağzıma atabildiğim ve çıkarmadığım herşeyi deniyorum
Meyve yemeyi deneyin. Armut portakal elma bunlar kokusuz olduğu için rahat yedim ben
portakal suyu içtim bazen. gaz yapıyor bana ama en azından vitamin veriyor.
eşim airfryerda patates kızartıyor asla kokmadan tuzlayıp yiyorum

Bende kusma yok ya mide bulantısı halsizlik çok var acile de gitmedim hiç çaydan bile nefret ediyorum o derecede umarım herşeyi tekrardan yerim

Bende soğuk şeyler yiyorum

Bende kusma yok ya mide bulantısı halsizlik çok var acile de gitmedim hiç çaydan bile nefret ediyorum o derecede umarım herşeyi tekrardan yerim
Zaten gıda alamayınca vücut daha da halsiz kalıyor. Vücut susuz kalınca da sıkıntı, doktorunuza belirtin benimki vücut dehidre olmasın diye arada serum verelim demişti. O biraz toparlıyor. Ben de en çok kahveden tiksinmiştim yanımda biri içse bile midem bulanıyordu. Şu an 21.haftadayım tüm tiksinmelerim geçti.

Benim daha çok var 8 haftadayim

12den sonra yavaş yavaş azalıyor. Azalıyor dedim bak dikkatini çekerim. 20-21 gibi kendini daha iyi hissediyorsun

İnşallah kimisinin hiç böyle olmamış sanki onlara numara yapıyorum gibi geliyor
Millete aldırış etme. Ben mide bulantısından 3 gün hastanede yattım. Su bile içemediğim için vücudumda bazı değerler yükselmişti. Size önerebileceğim tek şey su içmeye çalışın

haftaları ilerleyen 3. hamileliğim bu. hele 2. kabus gibiydi. hamileliğin yarısını raporlu geçirdim ben. bırak kalkmayı gözümü açamadım.
tok açın halinden ne anlar derler sen boşver onları.
ben bulantım var dedikçe kv yanımda kurban kellesi soymuş doğramıştı. çekmeyene naz gibi geliyor.

Seni okadar iyi anlıyorum ki. Hatta kus ye yine kus diyen var zaten herşeyden tiksiniyorsun nasıl kusup kusup tekrar yiyeyim. 14. Haftadayım ilaç kullanıyorum gunde iki ben de ilacı teke indirip bırakmayı denemek istiyorum geçsin artık çok yorucu gerçekten

Ne ilacı kullanıyorsunuz

Evet gerçekten öyle

`