Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Melegimm insallah kisa zamanda gecer. Gecenlerde bir arkadas konu acmisti. Bulantiya cubuk kraker ve patates cok iyi geliyor diye.Aklinda bulunsun canim.
canım benimde cok şiddetliydi hamileligim kabus gibi gecti hiç bitmeyecek sandım ben cay kaşıgıyla kekik yutuyodum bulantımı kesiyodu mideyi yatıştırma özelligi var benim şu an 3 aylık bi prensesim var
canım benimde cok şiddetliydi hamileligim kabus gibi gecti hiç bitmeyecek sandım ben cay kaşıgıyla kekik yutuyodum bulantımı kesiyodu mideyi yatıştırma özelligi var benim şu an 3 aylık bi prensesim var
TAVSIYELERIN ICIN TESEKKURLER CANIM KEKIK DIYTINCE DAHA COK MIDEM BULANDI SANKIkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı YAPICAK BIRSEY YOK BEBILER ICIN CEKICEZ ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAk NASIP ETSIN