- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucagına almanı nasip etsin...
mide bulantısı bende hiç olmadı...kusmadımda:)) sadece bir kac kokuya hasaslaşmıştım..Kişiden kişiye değişir...Annene sor yada aılede bir kadına...onlardada yoksa genetiktir..Bende,ablamda ve annemdede olmuyormuş ne bulantı nede kusma:)) Korkulacak bişey yok.
keyfini çıkar canım benimde hiç bulantım olmadı. annemin aşırı bulantısı olmuş bana ve abime hamileyken.oysaki bnm hiç olmadı.bünye ile alakalı herhaldee :)
aminn inşallah. annemde olmuş işte mide bulantısı sanırım bünyem kuvvetli öyle diyorum kendi kendime. aman olmasında demekki tek benim değilmişim :)
6 haftalık hamileyim bende :):):):) benimde bulanmıyo endişelenmiyo değilim yani![]()
bende 6 haftalık hamileyim afedersiniz hiç kusmadım ama kuru bulantılrım oluyor sabah uyanınca...3 ay öncede 6 haftalıkken bir düşük yaptm onda hiç bulantım olmamıştı meğer bebek gelişmediğinden olmuş..doktora gittizmi herşey yolundaysa bulanmamanız normal dir bünye meselesi çünkü
bhcg normal olarak katlanmış ama bişey olmaz inş..bende pazartesi kalp atışlarını duyucam inşALLAH