Çubuk kraker birazda olsa geçiriyor,yeşil elma mandalinada yardımcı olabilir,bunlar dışında bende bi çözüm bulamadım.Yiyemesen bile uzun süre aç kalmamanı tavsiye ederim,hoş açlık hissi olmuyor aşırı bulantısı olanlarda ama mideyi uzun süre boş bırakmamak lazım,daha çok bulandırıyorKızlar hamilelikte olan şiddetli mide bulantılarını ne kullanarak hafiflettiniz
ben de bu dertten muzdaribim. yani zaten çok iştahlı değildim iyice gitti. 47 kiloymuşum yaa
kusma yok ama herşeyden tiksindim. en başta da çok sevdiğim kırmızı etten.
kurban zamanına denk geldi bi de şu hamişliğim ondan belki.
ay hiçbişey yiyemiyorum ve açlık da hissetmiyorum ama korkuyorum bi yerde bayılırım diye sonuçta bişey girmiyo mideye. üç gündür doğru düzgün bişey yemiyodum meyve hariç ; bugün sabah bi tanecik poğaça yiyebildim. ne öneriyosunuz hanımlar bana ?
onu da dün denedimben sabah akşam yağzsız kaşarlı tost yiyodum bir ara birtek o midemi bulandırmıyodu ve biraz olsun tokta tutuyo herkesin bünyesi farklı ama belki sizede iyi gelebilir.Şimdiler de ise hala sabah uyanınca işe gelmeden bir tost yiyorum o tutuyor beni
onu da dün denedimama yok iki ısırıktan sonra devam edemedim. bi de ilk üç ay kritikmiş ya korkuyorum açıkçası yemeyerek ona zarar verirsem diye.
ben de bu dertten muzdaribim. yani zaten çok iştahlı değildim iyice gitti. 47 kiloymuşum yaa
kusma yok ama herşeyden tiksindim. en başta da çok sevdiğim kırmızı etten.
kurban zamanına denk geldi bi de şu hamişliğim ondan belki.
ay hiçbişey yiyemiyorum ve açlık da hissetmiyorum ama korkuyorum bi yerde bayılırım diye sonuçta bişey girmiyo mideye. üç gündür doğru düzgün bişey yemiyodum meyve hariç ; bugün sabah bi tanecik poğaça yiyebildim. ne öneriyosunuz hanımlar bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?