mide bulantısı :(

fenci25

Kun fe yekün
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
332
257
34
Merhaba bayanlar. Ilk hamileliğim 7. Haftaya girdim. 3 gündür mide bulantısından hiç birşey yapamaz oldum. Hiç geçmiyor uyurken bile bulantısıni hissediyorum. aralıksız devam etmesi normal mi lütfen yardımcı olun

Miden bulandikca sukretmelisin cnm hamile olduğu nu hissettiriyor insana.. Benim bulantim kesildiğinde bebeğimin kalbi durmuştu... :KK43:
Bu haftalarda bulantı çok oluyor çok yemek yemek için zorlama kendini mümkünse ailen yemek pisirsin sen kokusunu hissetmzsin daha rahat yiyebilirsiniz ben öyle yapıyordum. Birde progestan kullanıyor musuno da bulantı yapiyor

Miden bulandikca sukretmelisin cnm hamile olduğu nu hissettiriyor insana.. Benim bulantim kesildiğinde bebeğimin kalbi durmuştu... :KK43:
Bu haftalarda bulantı çok oluyor çok yemek yemek için zorlama kendini mümkünse ailen yemek pisirsin sen kokusunu hissetmzsin daha rahat yiyebilirsiniz ben öyle yapıyordum. Birde progestan kullanıyor musuno da bulantı yapiyor

Yok hiçbir şey kullanmıyorum cuma kalp atışını duymaya gidicez. Ama bu mide bulantısı çok kötü nefes almakta bile zorlanıyorum. Allah en kisa zamanda sana da bebis nasip eder inşallah

Ben de sizin gibiyim. gunlerdir açım birsey yiyemiyorum. Malesef bir cozum yok.. sabredicez..

Yok hiçbir şey kullanmıyorum cuma kalp atışını duymaya gidicez. Ama bu mide bulantısı çok kötü nefes almakta bile zorlanıyorum. Allah en kisa zamanda sana da bebis nasip eder inşallah
tam olarak kaç haftalıksınız acaba? çubuk kraker iyi gelirmiş diye duymuşdm

sabredin 12. haftadan sonra hafiflicek. malesef çözümü yok. bende çok çektim :KK43:( greyfurt limonu tuzlayıp yedim hep yatmadan önce özellikle. yatak odamda leblebilerim durdu uyurken bile yiyodum. geçmicek gibi gelio ama inanın geçio.

X