Sabret canim 12.haftaya dogru azaliyor kesin bir cozumu yok malesef kimisinde hic bulnti olmuyor kimide 9 ay bulanti cekiyor ac kalma aclik cok bulanti yapar kusdukca tekrar az az ye deneyerek ne iyi gelir bulacaksin herkeste farkli yiyecekler iyi geliyor ama su mutlaka ic susuz kalma doktorum bana bulanti hapi vermedi ayakta bile duramiyordum serum yiyecektim neredeyse premesis diye bi takviye ilac onerdi o bana cok iyi geldi ayaga kalktim doktoruna bir sor kullan derse ic mutlaka kolayliklar dilerim
Hanımlar merhaba 7 haftalik hamileyim 6+2 de kese gorundu ancak bebek henuz gorunmuyor dedi doktor. 7 haftalik gebe olmama ragmen hic mide bulantisi yasamiyorum cok endiselenip evham yapiyorum surekli 7 haftalik hamile olup hic belirti yasamamak normal mi arkadaslar icim icimi yiyor surekli lutfen bilginiz varsa yardimci olur musunuz
Hanımlar merhaba 7 haftalik hamileyim 6+2 de kese gorundu ancak bebek henuz gorunmuyor dedi doktor. 7 haftalik gebe olmama ragmen hic mide bulantisi yasamiyorum cok endiselenip evham yapiyorum surekli 7 haftalik hamile olup hic belirti yasamamak normal mi arkadaslar icim icimi yiyor surekli lutfen bilginiz varsa yardimci olur musunuz
Canim korkma ve endiselenme henuz erken bence. Bir sonraki kontrolune sıkışık git yani su ic bol bol bir sure tuvalete girme oylelikle benimki 5. Haftada gorunmustu ve kalp atislari icin endiselenme ben 8. Haftada duymustum. Ayrica her gebelikte bulantı olmuyor. Dua et bol bol moralini bozma.
Canim korkma ve endiselenme henuz erken bence. Bir sonraki kontrolune sıkışık git yani su ic bol bol bir sure tuvalete girme oylelikle benimki 5. Haftada gorunmustu ve kalp atislari icin endiselenme ben 8. Haftada duymustum. Ayrica her gebelikte bulantı olmuyor. Dua et bol bol moralini bozma.
Çok korkuyorum cok evham yapiyorum su an sanki hic hamile degilim gibi hersey normal eskisi gibi sanki elimdr degil cok zor buldum yavrumu kotu bisey duyucam diye doktora gitmeye bile korkar oldum bebek gorunmedi henuz bir de boyle hic bir belirti olmayinca aklima bin turlu sey geliyor. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin canim
Çok korkuyorum cok evham yapiyorum su an sanki hic hamile degilim gibi hersey normal eskisi gibi sanki elimdr degil cok zor buldum yavrumu kotu bisey duyucam diye doktora gitmeye bile korkar oldum bebek gorunmedi henuz bir de boyle hic bir belirti olmayinca aklima bin turlu sey geliyor. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin canim
Rica ederim canim kendini bu kadar sıkma lutfen ben 4. Ayimdayim ilk ayimdan beri bulanti ve kusmam var ama ben bile hala hamile degilmisim hissine sahibim. Sanirim hareketleri hissetmeden de kimse hamile oldugunun farkina varamıyor o yuzden rahatla biraz.
Peki karindan bakilan ultrasonda kese icindeki bebek ne zaman gorunuyor bilen var mi yolk sac gorundu bebek gorunmedi henuz sizlerin ne zaman gorundu bebekleriniz ben cok korkuyorum her seyin en kotusu geliyor hep aklima
Yolk varsa korkma tatlim bebegin olusacak ya da olusmustur cunku yolk bebegi besleyen kisim o olmazsa bebek olusamaz. Bu kadar evham seni cok yorar onunde 7-8 aylik bir surec var sadece hamileliginin keyfini cikartmaya calis canim bol bol dinlen.
Bugun korkumdan acile gittim acildeki doktor yolk saci diger doktor gormus ama ben goremiyorum ultrasondan da farkediyor olabilir csnlanmamis da olabilir dedi aglamaktan basim patliyor dengem bozuldu canim cok sagol cevap verdigin icin. Dun uzucu bir olay yasadim bugun kasiklarimdaki gerginlik vs her sey yok oldu sanki hamile olmadigim gunlere dondu cok ama cok korkuyorum destek olacak kimsem yok su an cok kotuyum
Acildeki doktor buyuk ihtimalle bir kadin dogum doktoru degil tatlim sakin ol. Pazartesi gunu doktoruna git ve endiselerini anlat. Anksiyeten yuzunden boyle hissediyorsun muhtemelen kendini rahatlatmaya calis ve dua et.
Canim cok tesekkur ederim bulundugum sehirde kimsem yok hamile oldugumu kimseye soylemedim henuz bebegi gormedigimiz icin dolayisiyla kimseye de bisey soramiyorum dua etmekten baska care yok haklisin rabbim hepimizin evlatlarini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Cok tesekkurler tekrar
Rica ederim canim. Endiselerini anliyorum beyler de bir yere kadar anlıyor bizim sıkıntılarımızı. Tabiki paylasarak azalacak endiselerin. Kendini uzmemeye calis muayene gunune kadar. Insallah guzel haberlerini bekliyorum.