Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar merhaba 7 haftalik hamileyim 6+2 de kese gorundu ancak bebek henuz gorunmuyor dedi doktor. 7 haftalik gebe olmama ragmen hic mide bulantisi yasamiyorum cok endiselenip evham yapiyorum surekli 7 haftalik hamile olup hic belirti yasamamak normal mi arkadaslar icim icimi yiyor surekli lutfen bilginiz varsa yardimci olur musunuz![]()
Canim korkma ve endiselenme henuz erken bence. Bir sonraki kontrolune sıkışık git yani su ic bol bol bir sure tuvalete girme oylelikle benimki 5. Haftada gorunmustu ve kalp atislari icin endiselenme ben 8. Haftada duymustum. Ayrica her gebelikte bulantı olmuyor. Dua et bol bol moralini bozma.
Çok korkuyorum cok evham yapiyorum su an sanki hic hamile degilim gibi hersey normal eskisi gibi sanki elimdr degil cok zor buldum yavrumukotu bisey duyucam diye doktora gitmeye bile korkar oldum bebek gorunmedi henuz bir de boyle hic bir belirti olmayinca aklima bin turlu sey geliyor. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin canim