Oğlumda iken 12 haftada kızım da iken 14 haftada geçti. Kişiden kişiye degisiklik gösterir kimi de 6 ay inşallah tez zamanda geçsin. Sağlıkla al kucağına10+3 günlük hamileyim.6-7. Haftadan sonra Midem aşırı kalkar oldu.
Her sabah ağzımda acı tat lavaboya koşuyorum sürekli öğürüp acı su atıyorum resmen.
Dün tüm gün Midem bulandi mesela geçmedi bir türlü.Resmen saçımı taradığımı bile düşünsem kusasım geliyor.Kaçıncı hafta geçer bu artık sabah olmasından korkuyorum cidden işte,evde çok zorluyor beni
Oğlumda iken 12 haftada kızım da iken 14 haftada geçti. Kişiden kişiye degisiklik gösterir kimi de 6 ay inşallah tez zamanda geçsin. Sağlıkla al kucağına
10+3 günlük hamileyim.6-7. Haftadan sonra Midem aşırı kalkar oldu.
Her sabah ağzımda acı tat lavaboya koşuyorum sürekli öğürüp acı su atıyorum resmen.
Dün tüm gün Midem bulandi mesela geçmedi bir türlü.Resmen saçımı taradığımı bile düşünsem kusasım geliyor.Kaçıncı hafta geçer bu artık sabah olmasından korkuyorum cidden işte,evde çok zorluyor beni
bBana çubuk kraker bile ağır geliyorBenim 12. haftadan sonra azaldı 14. haftada komple bitti. Doktor da 14. hafta demişti zaten.
Bana en iyi gelen şey çubuk krakerdi. Beyaz leblebi veya başka bir şey işe yaramazdı.
Bazılarının 16.haftada geçiyor. İnşallah daha uzun sürenlerden olmazsın.
Tebrikler annelik şimdiden başlıyor Canım:)bu daha en basiti sen doğsun da gör:)tuzlu kraker leblebi haşlanmış patates bana çok iyi geliyordu .bir de sakız çiğnemek çok iyi gelmişti .13 ya da 14 te geçmişti benim bulantılarım10+3 günlük hamileyim.6-7. Haftadan sonra Midem aşırı kalkar oldu.
Progestan mı kullandınız o çok bulantı yapıyorDüşük tehlikesi için ilaç kullandım doktorum bu mide bulandırır dedi.çok şükür hafifliyor şimdiden
bBana çubuk kraker bile ağır geliyor(
Düşük tehlikesi için ilaç kullandım doktorum bu mide bulandırır dedi.çok şükür hafifliyor şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?