Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahları ve geceleri kreker yiyorumda bi işe yaramıyo açıkcasıBen tuzlu kreker yiyordum. Sonra dr. bulantı için hap verdi. Zararsızmış ben midem bulandıkça yarısını kırıp içiyorum.
Rahatladım bir hayli...
sabahları ve geceleri kreker yiyorumda bi işe yaramıyo açıkcası
O zaman dr. danış hap veriyor. Bana çok iyi geldi. Zarasızmış bana verdiği hap sağlık ocagındaki hemşiremede danıştım. Yarım olarak iç bulandıkça demişti. Öyle yapıyorum bulandığı zaman yarım içiyorum.
6. hafta da başladı. 7. hafta çok fenaydım. Sadece bulantı vardı. Ama benim geç döllenme sat'a göre 6-7 haftalara denk geliyor.Bulantılarn kaçıncı haftada başladı
hımm benmde geçen hafta başladı yani 8. haftada 3 ay bitene kadar devam eder dedi doktor6. hafta da başladı. 7. hafta çok fenaydım. Sadece bulantı vardı. Ama benim geç döllenme sat'a göre 6-7 haftalara denk geliyor.
hımm benmde geçen hafta başladı yani 8. haftada 3 ay bitene kadar devam eder dedi doktor
bunlar güzel sıkıntılarda işte zor oluyoo çekcez mecbur :)İşimiz zor bir de çalışan insan için daha zor geçiyor. Ben çok zorlanıyorum. Bir kaç gündür daha iyiyim şükürler olsun.
3 aya kadar diyorlar birde saçı çıkmaya başlayınca bulantı başlar diyorlar. Hayırlısı olsun ne yapalım başa gelen çekilir :)
bunlar güzel sıkıntılarda işte zor oluyoo çekcez mecbur :)
senin kullandığın ilacım adı d'ylemi başlıyoduAynen tatlım sorma sen dr. bir dahaki gidişinde bulantılarından bahset bir çözüm bulur belki ilaç yazar.
evet canım D ile başlıyor.senin kullandığın ilacım adı d'ylemi başlıyodu
bugün doktor yazdı banada daha almadm hatırladğm ilacın isminin d'yle başladığıydı :)evet canım D ile başlıyor.
bugün doktor yazdı banada daha almadm hatırladğm ilacın isminin d'yle başladığıydı :)
Mrb benimde ilk cocugumda bulantim cok olmustu oyleki yataktan kalkar kalkmaz lavoboya kosuyordum istifra icin limonlu maydonoz semiz otu nane dereotu gibi seyler cok iyi geliyor icecekle degil kepek ekmegiyle birlikte birde yesil mercimek canim kusu kuru ye kitir kitir:) hem bulantiyi bastiriyor hemde protein aciaindan zengin Allah yardimcin olsun anne olmak kolay degil bebis dogmadan basliyor yaramazliklari :))
canım valla öğür öğür midem ağrıyo artık günler hiç geçmiyoMrb benimde ilk cocugumda bulantim cok olmustu oyleki yataktan kalkar kalkmaz lavoboya kosuyordum istifra icin limonlu maydonoz semiz otu nane dereotu gibi seyler cok iyi geliyor icecekle degil kepek ekmegiyle birlikte birde yesil mercimek canim kusu kuru ye kitir kitir:) hem bulantiyi bastiriyor hemde protein aciaindan zengin Allah yardimcin olsun anne olmak kolay degil bebis dogmadan basliyor yaramazliklari :))
Ben iki hamileligimde cok yedim canim sukur olmadi bisey ilk defa duyuyorum dusuge neden oldugunu