Mide Bulantısıı

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
Kızlarr birden bire bulantılarım başladı sabahları yerimden kalkamıyorum eşime kahvaltıyı hazırlarken eziyet çekiyorum resmen bulantıları azaltmanın bi yolu var mı???

Ben tuzlu kreker yiyordum. Sonra dr. bulantı için hap verdi. Zararsızmış ben midem bulandıkça yarısını kırıp içiyorum.
Rahatladım bir hayli...

sabahları ve geceleri kreker yiyorumda bi işe yaramıyo açıkcası

O zaman dr. danış hap veriyor. Bana çok iyi geldi. Zarasızmış bana verdiği hap sağlık ocagındaki hemşiremede danıştım. Yarım olarak iç bulandıkça demişti. Öyle yapıyorum bulandığı zaman yarım içiyorum.

Bulantılarn kaçıncı haftada başladı

hımm benmde geçen hafta başladı yani 8. haftada 3 ay bitene kadar devam eder dedi doktor

İşimiz zor bir de çalışan insan için daha zor geçiyor. Ben çok zorlanıyorum. Bir kaç gündür daha iyiyim şükürler olsun.
3 aya kadar diyorlar birde saçı çıkmaya başlayınca bulantı başlar diyorlar. Hayırlısı olsun ne yapalım başa gelen çekilir :)

bunlar güzel sıkıntılarda işte zor oluyoo çekcez mecbur :)

Mrb benimde ilk cocugumda bulantim cok olmustu oyleki yataktan kalkar kalkmaz lavoboya kosuyordum istifra icin limonlu maydonoz semiz otu nane dereotu gibi seyler cok iyi geliyor icecekle degil kepek ekmegiyle birlikte birde yesil mercimek canim kusu kuru ye kitir kitir:) hem bulantiyi bastiriyor hemde protein aciaindan zengin Allah yardimcin olsun anne olmak kolay degil bebis dogmadan basliyor yaramazliklari :))

Maydanozu tavsiye etmiyorlar Allah korusun düşüğe neden oluyormuş..

canım valla öğür öğür midem ağrıyo artık günler hiç geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…