Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mide ekşimesi mide bulantısı ve kabizlik gebelik belirtisi olabilir mi?
Ben adetime 3-4 gün kala mide ekşimesi, hazımsızlık gibi şeyler yaşamıştım. Daha önce hiç mide ekşimesi yaşamadığım için şüphelenip test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Sizi ümitlendirmek istemem ancak evet bu belirti olabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben adetime 3-4 gün kala mide ekşimesi, hazımsızlık gibi şeyler yaşamıştım. Daha önce hiç mide ekşimesi yaşamadığım için şüphelenip test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Sizi ümitlendirmek istemem ancak evet bu belirti olabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Midem ekşiyor ve 29 gündür adet olmuyorum. Yarın adet günüm. Olmazsam sağlık ocağına gideceğim. Çalışıyorum ve 14. Günde falan idrar testi yaptm tek çizgi çıktı.
Midem ekşiyor ve 29 gündür adet olmuyorum. Yarın adet günüm. Olmazsam sağlık ocağına gideceğim. Çalışıyorum ve 14. Günde falan idrar testi yaptm tek çizgi çıktı.
Böyle düşünmeyin herşeyin hayırlısı. Benim 3 senedir istememize rağmen olmuyordu. Tam umudumu kaybetmişken hamile kaldım ama bu sefer de düşük yaptım O yüzden önce hayırlısı… Allah biliyor en doğru zamanı O yüzden dua edin ve zamana bırakın