Mide ekşimesi mide bulantısı ve kabizlik gebelik belirtisi olabilir mi?

Olabilir ama adete 9 gün kala belirti olur mu sanmıyorum, farklı bir şey yiyip içtiniz mi? Bir şey dokunmuş olma ihtimali var mı?

Mide ekşimesi mide bulantısı ve kabızlık gebelik belirtisi olabilir mi adetime 9 gün var
Ben adetime 3-4 gün kala mide ekşimesi, hazımsızlık gibi şeyler yaşamıştım. Daha önce hiç mide ekşimesi yaşamadığım için şüphelenip test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Sizi ümitlendirmek istemem ancak evet bu belirti olabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah bu sefer tutar umudum kalmadı artık

Midem ekşiyor ve 29 gündür adet olmuyorum. Yarın adet günüm. Olmazsam sağlık ocağına gideceğim. Çalışıyorum ve 14. Günde falan idrar testi yaptm tek çizgi çıktı.

Midem ekşiyor ve 29 gündür adet olmuyorum. Yarın adet günüm. Olmazsam sağlık ocağına gideceğim. Çalışıyorum ve 14. Günde falan idrar testi yaptm tek çizgi çıktı.
Adet belirtim yok. 10 gündür iştahım çok ve midem de bi 4 gündür falan yanıyor ekşiyor.

İnşallah bu sefer tutar umudum kalmadı artık
Böyle düşünmeyin herşeyin hayırlısı. Benim 3 senedir istememize rağmen olmuyordu. Tam umudumu kaybetmişken hamile kaldım ama bu sefer de düşük yaptım O yüzden önce hayırlısı… Allah biliyor en doğru zamanı O yüzden dua edin ve zamana bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…