MİDE KELEPÇESİ

asya 34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
2
0
45
SELAM ARKADAŞLAR
Ben İstanbulda yaşayan 34 yaşında genç bir obezite hastasıyım.Ben mide kelepçesi ameliyatı olacak yada olmuş arkadaşların bana olumlu yada olumsuz yorumlarını yazmalarını istiyorum.Bu ameliyatı düşünen kişilerin yorumlar kısmında paylaşımlarına ihtiyacım var.Ben zaten bu konu hakkında araştırma halindeyim.Şimdiden teşekkürler...

SELAM ARKADAŞLAR
Ben İstanbulda yaşayan 34 yaşında genç bir obezite hastasıyım.Ben mide kelepçesi ameliyatı olacak yada olmuş arkadaşların bana olumlu yada olumsuz yorumlarını yazmalarını istiyorum.Bu ameliyatı düşünen kişilerin yorumlar kısmında paylaşımlarına ihtiyacım var.Ben zaten bu konu hakkında araştırma halindeyim.Şimdiden teşekkürler...
Merhabalar..Komşumun kızı mide küçültme ameliyatı oldu yaklaşık on gün kadar önce..Sanırım şimdi en çok tercih edilen kelepçe değilde mide küçültme imiş.. Devlet hastanesinde oldu o da,ıstanbulda ama hangi hastane olduğunu tam bilemiyorum.Kapalı teknik ile olmuştu.Şu an beslenmesine çok dikkat ediliyor,doktorun dediğine göre şu an sosis kadar midesi varmış :) Her gün bir kilo veriyor şu an.İlk altı ay çok dikkatli bakılması gerekliymiş..Ağır iş yapamak falan yasakmış,altı aydan sonra rahatlıyormuş.. Kulaktan dolma bilgilere sahibim,bildiklerim bu kadar ama yinede faydası olur diye yazmak istedim :KK66: