O o1star Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 71 19 88 İstanbul 2 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi o1star #1 mide şikayetim var arkadaslar doktora gıtmek ıstıyorum önerıleriniz varsa çok sevınırım.
A Ayferr1234 Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 5 0 6 35 Ankara 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi o1star #2 o1star .!.: mide şikayetim var arkadaslar doktora gıtmek ıstıyorum önerıleriniz varsa çok sevınırım. Genişletmek için tıkla... gastroenterolojiye başvurdunuz mu mide şikayetiniz için kızımında mideyle iligili sıkıntısı vardıda
o1star .!.: mide şikayetim var arkadaslar doktora gıtmek ıstıyorum önerıleriniz varsa çok sevınırım. Genişletmek için tıkla... gastroenterolojiye başvurdunuz mu mide şikayetiniz için kızımında mideyle iligili sıkıntısı vardıda
O o1star Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 71 19 88 İstanbul 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi o1star #3 Ayferr1234 .!.: gastroenterolojiye başvurdunuz mu mide şikayetiniz için kızımında mideyle iligili sıkıntısı vardıda Genişletmek için tıkla... hayır henuz gıtmedım doktor önerısıne ıhtıyacım var..ıyı hastaneler doktorlarınında ıyı oldugu anlamına gelmıyor baska bır sebepten medıkal parka hocaya gıttım daha önce hıc memnun kalmadım ünlü bır doktormus fkt acıklama bıle yapmadan baslarından savmaya calısıyorlar bırcogu..
Ayferr1234 .!.: gastroenterolojiye başvurdunuz mu mide şikayetiniz için kızımında mideyle iligili sıkıntısı vardıda Genişletmek için tıkla... hayır henuz gıtmedım doktor önerısıne ıhtıyacım var..ıyı hastaneler doktorlarınında ıyı oldugu anlamına gelmıyor baska bır sebepten medıkal parka hocaya gıttım daha önce hıc memnun kalmadım ünlü bır doktormus fkt acıklama bıle yapmadan baslarından savmaya calısıyorlar bırcogu..