Mide yanması

Blgnhsn04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
21
-15
36
30
Merhaba hanimlar buraya görümcem adına soru sormaya geldim. Görümcem 6 aylik hamile ve mide yanmasi cok. Bu zamana kadar da hep kustu oyle cok yiyemiyor. Gastriti var. Acaba mide yanmalari icin oneriniz nedir?

Vala canım bende miğde bulantısı gaz kusma miğde yanması artık afedersin kan kustugumu biliyorum çünkü yemek yiyemiyordum çok kötüydüm sonra soğuk ayran aşı çorbası yaptım içtim tüm bulantım kesildi çok iyiyim kaç güne kadar bende çare aradım gece uyuyamiyordum ama ayran aşı çorbası kesti valla

Ben yedinci aya kadar çektim çok fena haldeydim son çareyi aç karna pantpass adlı bi mide koruyucu kullanarak buldum. Tabiki doktorumun önerisiyle bence sorsun doktoruna ve kullansın yoksa yemek yenmiyor eziyet oluryor gerçekten. Geçmiş olsun hayırlı doğumlar dilerim

Merhaba hanimlar buraya görümcem adına soru sormaya geldim. Görümcem 6 aylik hamile ve mide yanmasi cok. Bu zamana kadar da hep kustu oyle cok yiyemiyor. Gastriti var. Acaba mide yanmalari icin oneriniz nedir?
canım bende 7. Aydayım bi ara çok oldu şimdi durdu çok şükür sakız iyi gelir diyolar yeşil elma iyi diyorlar

Ben yedinci aya kadar çektim çok fena haldeydim son çareyi aç karna pantpass adlı bi mide koruyucu kullanarak buldum. Tabiki doktorumun önerisiyle bence sorsun doktoruna ve kullansın yoksa yemek yenmiyor eziyet oluryor gerçekten. Geçmiş olsun hayırlı doğumlar dilerim
Doktoru vermis ilac ama içemiyor hemen kusuyor.

Back
X