Mide yanması

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Merhaba ben 26+6 haftalık hamileyim. Son 1 haftadır mide yanmalarım aşırılaştı. Yatağa girdiğim anda başlıyor uyutmuyor. Dün sabah 05.00a kadar sürdü 2 bardak ılık süt içtim gaviscon içtim geçmedi. Uyutmadı. Yatağa yattığımda kusacakmışım gibi boğazım göğsüm yanıyor uyuyamıyorum. Hamilelikte mide yanmasına ne çözüm olur? Ya da iyi gelir geçici de olsa?

Süt içmeyin bence o kötü yapıyo. Hem ılık değil soğuk içiyolardı sanırım. Olabildiğince yüksek yatın ben kalın bir yastığın altına kırlentler koyuyordum. Yeşil elma ve muz bende işe yaramıştı. Başlangıçtaki bulantılarıma da iyi geliyorlardı. Özellikle yeşil elma.

Yuksek yastik,gaviscon benim.kurtaricimdi.Allah yardimciniz olsun saglikla alin insallah kucaginiza

Merhaba benim de dediğiniz haftalardan beri aynı sıkıntılarım var. hatta ilerledikçe benim nefes daralması da başladı. iki yastık üstüste koymadığım sürece hiçbirşey çözüm olmuyor bana bu kesin. bir de gaviscon şurubu düzenli kullanmanız gerekiyor maalesef bir kere almakla işe yaramıyor

Back
X