Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hamislerr oncelikle hepimize bebegimizi saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olsun hersey iyi guzelde bu mide yanmasina ilac disinda iyi gelen birsey varmi soda leblebi vs
bu mide yanması yüzünden doğru dürüst bir şey yiyemiyorum ya en basiti domates ya 2 gündür mahvetti beni 2,5 aylıktan beri çekiyorum bu derdi.bir ara süt iyi geliyordu artık o da işe yaramıyor. şu sakızı ben de deneyeyim teşekkürler
bu mide yanması yüzünden doğru dürüst bir şey yiyemiyorum ya en basiti domates ya 2 gündür mahvetti beni 2,5 aylıktan beri çekiyorum bu derdi.bir ara süt iyi geliyordu artık o da işe yaramıyor. şu sakızı ben de deneyeyim teşekkürler
Hamileliğimin ilk 5 ayı çektim hemde cayır cayır yanıyordu bogazımdan atesler cıkıcak gibi ejderha gibi hissediyordum kendımı :) gaviscon işime hiç yaramıyordu öyleki kafaya dikicektim nerdeyse :d sonra doktorum nexium die sabah ac karnına alınan bı hap verdı huzura kavustum :) bırgun almayı unutsam yine yanıyordu.
selam hanımlar ben mide yanmasını 5. aydan beri çekiyorum sanırım gece uyku falan yok hiç bir şeyi korkusuzca yiyemez oldum. gavisgonun 12. kutusundayım galiba sürekli elimde başka türlü de geçmiyor zaten. elma soda hep geçici etki yapıyor bende. süt hiç fayda etmedi diyebilirim. allah yardımcımız oldu şafak sayıyorum ben de