- Emoji Skoru
- 2.223
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim de onu de bana yani 1 haftadir kavruluyor midem bide ben çok yiyorum sanirim yemekten sonra oluyor genelde agri ve yanmaKızlar gebelik süresince mide yanması çeken var mı ve ne zaman kaç hastalıkken başladı ? Benim sanırım 4-5 haftalık ve acayip midem yanıyor son iki gündür yediklerime de dikkat ediyorum ama özellikle akşamları çok yanıyor.
icilebiliyor ben sordum doktoruma alirken eczaciyada sordum oda iciliyor dedi sen yine sor icin rahat etmezse bizim bi eczaci arkadas gunde nerdeyse bir butun siseyi bitiriyorduGaviscon gebelikte içiliyor mu bana çok iyi gelirdi gebe kalmadan önceki mide rahatsızlıklarımda. Valla içilirse içeyim yoksa midemden uyku girmiyor gözüme
valla benmde öleydi sakız çiğnemeye başladım işe yarıyorKızlar gebelik süresince mide yanması çeken var mı ve ne zaman kaç hastalıkken başladı ? Benim sanırım 4-5 haftalık ve acayip midem yanıyor son iki gündür yediklerime de dikkat ediyorum ama özellikle akşamları çok yanıyor.
Gebelikte mide yanması neden olur ve nasıl önlenir?Kızlar gebelik süresince mide yanması çeken var mı ve ne zaman kaç hastalıkken başladı ? Benim sanırım 4-5 haftalık ve acayip midem yanıyor son iki gündür yediklerime de dikkat ediyorum ama özellikle akşamları çok yanıyor.
dort bes haftalik cok erken genelde son aylarda olur cunku bebek buyudukce mide dahada yukari cikar ve midedeki asitler yemek borusuna daha kolay kacar boylelikle mide yanmasi olur ben son iki ayimda cok yasadim dibine kadar hemde elimden elma cubuk kraker dusmuyordu ayrica gaviscon degilmis rennie suspansiyon surup var oymus bunun ilaciKızlar gebelik süresince mide yanması çeken var mı ve ne zaman kaç hastalıkken başladı ? Benim sanırım 4-5 haftalık ve acayip midem yanıyor son iki gündür yediklerime de dikkat ediyorum ama özellikle akşamları çok yanıyor.