Mide yanması!!!!

Lunnna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
30
20
3
37
hanımlar 2 gündür çok şiddetli mide yanması yaşıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bunu yaşayan varsa acil yardım lütfen nefes alırken bile zorlanıyorum:kusmuk:

hanımlar 2 gündür çok şiddetli mide yanması yaşıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bunu yaşayan varsa acil yardım lütfen nefes alırken bile zorlanıyorum:kusmuk:
canım rennie tablet çiğneyebilirsin. birde soğuk suyu yudum yudum içersen anlık da olsa rahatlatır

mide yanması bende yaşıyorum ilk haftalardan beri doktorum rennie şurup verdi, doktoruna danış sende mutlaka bir şey verecektir

bende yaşıyodum bir haftadır ama şimdi geçti mide bulantısı kusma olmadı ama fena bir yanma oldu :eek:

benim de hamileligim boyunca sikintilarimdan biri bu mide yanmasıydi. doktorum gaviscon surup vermısti bana bir sureligine rahatlatiyor en azindan bana yatip uykuya dalacak zaman kazandıriyordu. bazen de bir cay kaşıgi karbonat iciyordum o da iyi gelir. Bir de mumkun oldugunca bol giyin mumkunse elbise giy. Yeterince bol giyinmediginde mide daha cok sikistigi icin yanma da artıyor. Ama üzülme doğumdan sonra kurtulacaksın inşallah.

Back
X