Mide yanmasına hiç bir çözüm bulamıyorum

Madamu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
3.053
3.469
133
Merhabalar 22 haftalık hamileyim.Midem inanılmaz yanıyor.Gaviskon içiyorum ama hiçbir faydası olmuyor.Bu probleme çözüm bulabilen var mı lütfen yardım edin 😔

Merhabalar 22 haftalık hamileyim.Midem inanılmaz yanıyor.Gaviskon içiyorum ama hiçbir faydası olmuyor.Bu probleme çözüm bulabilen var mı lütfen yardım edin 😔
Hayırlıolsun bebeğiniz ne olursa olsun hiçbir şekilde ilaç kullanmayın gebelikte tavsiyem çünkü ne kadar doktor kontrolünde olsa da ilaç kullanıp çok zayıf bebek dünyaya getiren çok tanıdığım var. Tabiki istisnalar olabilir ama ben hiç görmedim sadece kg olarak değil boğazımızdan geçen herşey kanımıza oradan da bebeğe geçiyor o sebepden iyi değil. Mide yanmasına ben karbonhidratı çok ama çok az yiyerek çözüm buldum protein veyeşillik ağırlıklı beslenip bol su içerek maden suyu içerek ve baharatlardan kaçınarak çözüm bulmuştum

Bnimde hamileyken çok yanıyordu migdem,tahin yemiştim tatlı kaşığı kesiyordu yanmasını

Reflü hastasıyım.13 haftalık hamileyim. Maalesef bu hastalığı olmayanların yanmasını kesen hiçbir şey benim mide yanmamı kesmiyor. Ne süt ne başka bit şey. Stresli dönemlerimde su içsem bile midem yanıyor. Doktorum rennie tablet çiğneyebilirsin yada herhangi bir mide ilacı kullanabilirsin hiçbir sakıncası yok demişti. Uyurken yatağın altına baş kısmına kalın birşeyler koyuyorum. Çünkü sırttan itibaren başı yükseltmek gerekiyor. Akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum. Dışarıdan yemek yemiyorum.salçalı yiyecekler,kızartma hiç tüketmiyorum.Cts tekrar soracağım artık rennie de iyi gelmiyor. Doktorunuza danışmalısınız ya dozu yükseltir ya farklı bir ilaca daha başlatır muhtemelen.

Gaviskon Duo olan değilse fayda etmez.doktorum Duo yazmayanlad sadece hazımsızlığa şişkinliğe iyi gelir o yüzden rennie Duo kullan dedi.duo olan miğde yanmasına refluye iyi gelir dedi.

İlaç kullanmak yerine bi bardak ılık süt iç mideye çok iyi gelir

Hayırlıolsun bebeğiniz ne olursa olsun hiçbir şekilde ilaç kullanmayın gebelikte tavsiyem çünkü ne kadar doktor kontrolünde olsa da ilaç kullanıp çok zayıf bebek dünyaya getiren çok tanıdığım var. Tabiki istisnalar olabilir ama ben hiç görmedim sadece kg olarak değil boğazımızdan geçen herşey kanımıza oradan da bebeğe geçiyor o sebepden iyi değil. Mide yanmasına ben karbonhidratı çok ama çok az yiyerek çözüm buldum protein veyeşillik ağırlıklı beslenip bol su içerek maden suyu içerek ve baharatlardan kaçınarak çözüm bulmuştum
Ne demek ne olutsa olsun ilaç kullanmayın ya

bu yaziniz cok yanlis ilac kullanmak zorunda kalan insanlari endiselendirmekten baska bi ise yaramaz. doktor kontrolunde mecburen ilac kullaniyoruz. bulantilarimdan dolayi her gun 2 tbablet ilac almak zorundayim bu benim bebegimin zayif olucagi anlamina mi geliyor?

Kabuklu elma. Hamilelikte ve normal zamanlarda yanma sorunum için bir elma yetti bana. Tavsiye ederim.

Bahsettiği mide ağrısını yaşasaydıniz bunları yazamazdiniz

Gaviscon Duoble çok işe yarıyor ama üretimo yok rennie duo deneyebilirsin. Soğuk ayran yoğurt kefir beni bir nebze rahatlatıyor yatarken 2 yastık koyuyorum sırtımda midemin altına gelen yere ince bir yastık koyuyorum o şeklide durduruyorum Allah yardımcın olsun mide çok zor

Ben gaviscon duoble action kullanıyorum. Maalesef kullanmak zorundayım yoksa bana günlerim zehir olur. 2. Şişemdeyim. üretimi yok yazmışsınız ama ben bulma konusunda sıkıntı yaşamadım.
Akşamları da iki yastık kullanıyorum bir yastığı daha eğimli yapıyorum. Şimdilik böyle idare ediyorum 😕

Hayırlıolsun bebeğiniz ne olursa olsun hiçbir şekilde ilaç kullanmayın gebelikte tavsiyem çünkü ne kadar doktor kontrolünde olsa da ilaç kullanıp çok zayıf bebek dünyaya getiren çok tanıdığım var. Tabiki istisnalar olabilir ama ben hiç görmedi sadece kg olarak değil boğazımızdan geçen herşey kanımıza oradan da bebeğe geçiyor o sebepden iyi değil. Mide yanmasına ben karbonhidratı çok ama çok az yiyerek çözüm buldum protein veyeşillik ağırlıklı beslenip bol su içerek maden suyu içerek ve baharatlardan kaçınarak çözüm bulmuştum
bu yaziniz cok yanlis ilac kullanmak zorunda kalan insanlari endiselendirmekten baska bi ise yaramaz. doktor kontrolunde mecburen ilac kullaniyoruz. bulantilarimdan dolayi her gun 2 tbablet ilac almak zorundayim bu benim bebegimin zayif

bu yaziniz cok yanlis ilac kullanmak zorunda kalan insanlari endiselendirmekten baska bi ise yaramaz. doktor kontrolunde mecburen ilac kullaniyoruz. bulantilarimdan dolayi her gun 2 tbablet ilac almak zorundayim bu benim bebegimin zayif olucagi anlamina mi geliyor?
Allah aşkına gebelik kaç ay ya ne bu haller zorundaymış bla bla bla kim hangi ilaçla iyileşmiş ilaçlar tedavi mi diyor gerçekten öylemi sanıyorsunuz bide karnınızda bebek varken yani sık dişini kardeşim canın o kadar tatlıysa yapma çocuk. Biraz araştırın bebeğe çok zarar veriyor özellikle antibiyotikler otizm bile yapiyo bunlar benim sözlerim değil araştırmalarım

Hayırlıolsun bebeğiniz ne olursa olsun hiçbir şekilde ilaç kullanmayın gebelikte tavsiyem çünkü ne kadar doktor kontrolünde olsa da ilaç kullanıp çok zayıf bebek dünyaya getiren çok tanıdığım var. Tabiki istisnalar olabilir ama ben hiç görmedi sadece kg olarak değil boğazımızdan geçen herşey kanımıza oradan da bebeğe geçiyor o sebepden iyi değil. Mide yanmasına ben karbonhidratı çok ama çok az yiyerek çözüm buldum protein veyeşillik ağırlıklı beslenip bol su içerek maden suyu içerek ve baharatlardan kaçınarak çözüm bulmuştum

Allah aşkına gebelik kaç ay ya ne bu haller zorundaymış bla bla bla kim hangi ilaçla iyileşmiş ilaçlar tedavi mi diyor gerçekten öylemi sanıyorsunuz bide karnınızda bebek varken yani sık dişini kardeşim canın o kadar tatlıysa yapma çocuk. Biraz araştırın bebeğe çok zarar veriyor özellikle antibiyotikler otizm bile yapiyo bunlar benim sözlerim değil araştırmalarım
Lütfen sen bir daha bir sey araştırma. Vallahi korkuyorum cahil biri görür de inanır filan..
Enfeksiyon nedir bilir misiniz? Bazen antibiyotik de gerekir ona? Anlatın çözümü dinliyorum.

Lütfen sen bir daha bir sey araştırma. Vallahi korkuyorum cahil biri görür de inanır filan..
Enfeksiyon nedir bilir misiniz? Bazen antibiyotik de gerekir ona?
Enfeksiyon nedir bilir misiniz? Bazen antibiyotik de gerekir ona? Anlatın çözümü dinliyorum.
Cahillikle olsa sende bi etkisi olurdu dediklerimin ama işte kılıf lazım senin gibi yanlışında ısrarcı olanlara. Enfeksiyon duruma göre pekâlâ doğal yöntemlerle geçiyor kendimden biliyorum ama sen ilaç kullanmaya baya heveslisin küçüklüğünde çok hasta oldun da bakmadılar mi sana sen devamlı kullan ilaç hatta antidepresan da kullan iyi gelir uyutur falan çünkü baya gerginsin gerilmişsin bu gerginliğini at bi şekilde evli barklı kadınsın onu da mı biz akıl verelim😉

Cahillikle olsa sende bi etkisi olurdu dediklerimin ama işte kılıf lazım senin gibi yanlışında ısrarcı olanlara. Enfeksiyon duruma göre pekâlâ doğal yöntemlerle geçiyor kendimden biliyorum ama sen ilaç kullanmaya baya heveslisin küçüklüğünde çok hasta oldun da bakmadılar mi sana sen devamlı kullan ilaç hatta antidepresan da kullan iyi gelir uyutur falan çünkü baya gerginsin gerilmişsin bu gerginliğini at bi şekilde evli barklı kadınsın onu da mı biz akıl verelim😉
Tamam abla. Farmakoloji komple yalan dolan. Sen haklısın.
Evliyim ama nikah cüzdanını alınca bana güncelleme gelmedi bu konuda. Püü...

Hangi araştırmalarmış bunlar? Hamile bir kadına verdiğiniz tavsiyelere dikkat etmeniz lazım
Sizin dediklerinizi uygulayıp bir sıkıntı yaşarsa bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz. Üstten üstten konuşarak ben biliyorum benim dediğim doğru havalarında yazmayın. Allah korusun bir şey olursa sorumlusu siz olursunuz

Ben gaviscon duoble action kullanıyorum. Maalesef kullanmak zorundayım yoksa bana günlerim zehir olur. 2. Şişemdeyim. üretimi yok yazmışsınız ama ben bulma konusunda sıkıntı yaşamadım.
Akşamları da iki yastık kullanıyorum bir yastığı daha eğimli yapıyorum. Şimdilik böyle idare ediyorum 😕
Eğer bulabildiyseniz eczanedekilerin hepsini alın yaşadığım yerde ilçelerdeki eczanelere kadar sordurttum yok bulamazsıniz dediler yerine gasvin Duo verdiler 🥴

Panto mide koruyusunu dr unuza sorarak kullanabilirsiniz. Yan etkileri hafif bir ilacmis, dr umuz soylemisti.
Esim mide yanmasi icin soguk sut tüketiyor. Bir de kapali paketli ,biskuvi tarzi pek yemiyor. Eskiden kutu kutu ilaclar içerdi.

Doktorlar bunca yıl boşuna okumuş demek..

Back
X