- 28 Mayıs 2017
- 773
- 722
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne igrenc biseymis normal bi yanma degil kulaklarima kadar vuruyo acisi hic surup icmedm ama yazdircam saglik ocagina onu da denicem sabaha kadar birr kutu sut ictim neler yapmadim bana misin demiyorBende berbat haldeyim. Ağlıyorum artık acidan. Eskiden gaviskon şurup iyi geliyordu artık onunda hiçbir tesiri kalmıyor. YedikleriM sanki hep boğazında aşağı inmiyor hissi var ve aşırı derecede yanıyor midem bu histen bıktımçözümü bulan varsa yazarsa çok iyi olur.
Yastigini yuksek tut bas ve govden yukarda dursun. Ayrica yudum yudum su ic etki ediyor. Kimiside nane ye dedi bana ama su fayda etti banada. Oturup agliyodum.Arkadaslar merhaba.midem inanilmaz derecede yaniyor.Dayanamicak duruma geldim kulaklarimdan beynime vuruyor bi cok sey denedim süt,kahve vs vs hic biri zerre fayda etmedi geceleri uyuyamiyorum artik baska cozumu olan var mi cok mutsuzumm bu yuzdennn
Arkadaslar merhaba.midem inanilmaz derecede yaniyor.Dayanamicak duruma geldim kulaklarimdan beynime vuruyor bi cok sey denedim süt,kahve vs vs hic biri zerre fayda etmedi geceleri uyuyamiyorum artik baska cozumu olan var mi cok mutsuzumm bu yuzdennn
Canim ismi ne yazar misin ? Benim gaviskon var vermişti doktor ama sonra tekrar oluyor mide yanması.Doktor kapsul seklinde bi hap verdi ve o kadar rahatladim ki anlatamam kizlar..Bir kere iciyorsunuz gunlerce rahat ediyorsunuz.
Ben de reflu var mide yanmasindan uyuyamadigimi bogazimin surekli iltihaplandigini bilirm sana tek tavsiyem Karaty beslenmesi ama ondan da aciyi cikaracaksin ben boyle kurtuldumArkadaslar merhaba.midem inanilmaz derecede yaniyor.Dayanamicak duruma geldim kulaklarimdan beynime vuruyor bi cok sey denedim süt,kahve vs vs hic biri zerre fayda etmedi geceleri uyuyamiyorum artik baska cozumu olan var mi cok mutsuzumm bu yuzdennn