Mide yanmasindan ölüyorum...çözümü olan??

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Arkadaslar merhaba.midem inanilmaz derecede yaniyor.Dayanamicak duruma geldim kulaklarimdan beynime vuruyor bi cok sey denedim süt,kahve vs vs hic biri zerre fayda etmedi geceleri uyuyamiyorum artik baska cozumu olan var mi cok mutsuzumm bu yuzdennn

Bende berbat haldeyim. Ağlıyorum artık acidan. Eskiden gaviskon şurup iyi geliyordu artık onunda hiçbir tesiri kalmıyor. YedikleriM sanki hep boğazında aşağı inmiyor hissi var ve aşırı derecede yanıyor midem bu histen bıktım çözümü bulan varsa yazarsa çok iyi olur.

Ne igrenc biseymis normal bi yanma degil kulaklarima kadar vuruyo acisi hic surup icmedm ama yazdircam saglik ocagina onu da denicem sabaha kadar birr kutu sut ictim neler yapmadim bana misin demiyor

Hafta ilerledikce daha cok oluyor suan 33. Haftamdayim ve onceden bi iki gun surerdi artik hep suruyo nefret ettim bu durumdan kan kusucam sanki..

Benim ilk gebeligimde doğuma kadar sürdü. Yemin ederim doğumdan çıkınca bi rahatlama hissi geldi anlatamam. Benim başından beri var doğuma kadar da gidecek biliyorum. Eskiden salatalık ve elma biraz iyi gelirdi artık o da tesir etmiyor. Süt beni daha da mahvediyor. Sen istersen gaviskon şurup dene faydasını görürsün belki. Bende ilk başta ise yariyo du.

Soğut sütü yudum yudum yavaş yavaş içince benim yanmamı bastırıyor çok şükür ama ertesi gün yine aynı

Hamileliğimin 4.ayında başladı ve hala devam ediyo ben rennie çiğneme hapı kullanıyorum o beni rahatlatıyor başka da bişey rahatlatmıyor hamileliğimde en büyük sıkıntım miğde yanması ama yapacak çoksa fazla bişey yok

Canm doktoruna söyle sana şurup yazar ben rennie duo kullaniyorm anında etki ediyor tavsiye ederim

Maden suyu hic etki etmiyor ilk aylarda ediyor gibiydi fakat artk bana misin demiyor süt dedigim gb soguk sut yarim saat olsn rahatlatiyor bazen o da fayda etmiyor .Rennie yazdirayim bende sakincasida yoktur herhalde..

Yastigini yuksek tut bas ve govden yukarda dursun. Ayrica yudum yudum su ic etki ediyor. Kimiside nane ye dedi bana ama su fayda etti banada. Oturup agliyodum.

Bana su da fayda etmiyor yine de tesekkur ederim bugun surup ictim gercekten iyi geldi fakat etkisi cok uzun surmedi bugun ictim ogleden once gelcti ogleden sonra yine basladi dakika basida ilac icememkiii

ben ilk gebeliğmde mide yanması yaşıyordum. Yoğurt yiyince iyi geliyordu.

İlk gebeliğmde mide yanması yaşıyordum. Yoğurt yiyince iyi geliyordu. Doktor bilinen bir etkisi yok ama iyi geliyorsa devam et demişti. Belki iyi gelir sizede

Doktor kapsul seklinde bi hap verdi ve o kadar rahatladim ki anlatamam kizlar..Bir kere iciyorsunuz gunlerce rahat ediyorsunuz.

Ben de cok kotuydum kac ay yemek yiyemedim mide yanmasindan gaviscon ve rennie kisa sureli care oluyordu doktor daha sonra pulcet verdi resmen mucize gibi geldi mide yanmasindan eser yok su an 38. Haftamdayim yine doktorunuza danisarak alin ama
:)

Ben de reflu var mide yanmasindan uyuyamadigimi bogazimin surekli iltihaplandigini bilirm sana tek tavsiyem Karaty beslenmesi ama ondan da aciyi cikaracaksin ben boyle kurtuldum

Kizlar soyluyorum lansor mide koruyucu kapsul seklinde haftada 1 kez sadece kullaniyorum hamileyim ama doktorum verdi siz yinede kendi dr. Danisin harika birsey.Cok sukur bir sey kalmiyor.Birde hamileler kullaniyor diger tum ilaclari her gun icmektense ki sadece kisa sureligine bir ise yariyor onun yerine bi kere iciyorum kurtuluyorum ohhh..Mutlaka sorun.Boyle aci cekmedm ama gecti cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…